Victor Bogatico: Un Lider pentru orașul Rîșcani

Victor Bogatico este candidatul ”Partidului Nostru” la funcția de primar a orașului Rîscani. Cu o experiență de aproape un deceniu în funcția de primar și cu o serie de realizări notabile în spate, Victor Bogatico este hotărât să aducă o schimbare pozitivă în viața locuitorilor din Râșcani.

 

Obiective

 

Un element cheie al platformei sale de campanie este viziunea clară pentru viitor. Victor Bogatico și echipa sa se angajează să investească în modernizarea continuă a orașului, cu accent pe proiecte precum:

 

– Reabilitarea Lacului Malinovca: Acest proiect vizează restaurarea și revigorarea unuia dintre cele mai frumoase locuri de agrement din Râșcani, oferind o oază de relaxare și recreere pentru comunitate.

 

– Traversarea Râului Copaceanca: O problemă crucială din oraș, Victor Bogatico dorește să rezolve problema traversării râului Copaceanca, creând o legătură mai bună între diferitele părți ale orașului.

 

– Modernizarea Infrastructurii: Cu proiecte în plan pentru grădinițe, Casa de Cultură, centre sociale și terenuri de joacă și sport, Victor Bogatico vizează îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Râșcani.

 

– Satele adiacente, un focus aparte: Victor Bogatico acordă atenție deosebită satului Rămazani, unde se propune să aducă îmbunătățiri semnificative, cum ar fi un centru de reabilitare, iluminat stradal, reparații la grădiniță și dezvoltarea terenurilor sportive și de joacă.

 

– Dezvoltare Economică: Candidatul are în plan să sprijine dezvoltarea economică a orașului prin extinderea fondului locativ și atragerea de noi întreprinderi, stabilind parteneriate cu structurile de afaceri locale.

 

Victor Bogatico are și un istoric impresionant de colaborare și parteneriate internaționale, iar calitatea sa de vicepreședinte al Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM) îi conferă o poziție privilegiată în privința promovării intereselor orașului pe plan internațional.

 

Rezultate Demonstrate

 

Candidatul Victor Bogatico a fost ales pentru prima dată în funcția de primar în 2011, iar în ultimul deceniu, orașul Râșcani a cunoscut o creștere semnificativă. Iată câteva dintre realizările notabile:

 

– Crearea a peste 2.000 de locuri de muncă, contribuind la îmbunătățirea standardelor de viață ale locuitorilor orașului.

 

– O creștere semnificativă a bugetului orașului cu aproape 1,5 ori în fiecare an.

 

– Reabilitarea tuturor instituțiilor subordonate, inclusiv grădinițe, centre de cultură și biblioteci, cu atragerea fondurilor extrabugetare de peste 100 de milioane de lei.

 

– Investiții semnificative în infrastructură, cum ar fi peste 20 km^2 de plăci de pavaj și peste 200 de bănci.

 

– Cheltuieli anuale semnificative pentru iluminarea orașului și întreținerea drumurilor și trotuarelor.

 

– Reabilitarea a peste 5 km de rețele de alimentare cu apă și achiziționarea de echipamente pentru gospodăria comunală și autobuze.

 

– Crearea unor facilități esențiale, precum cel mai performant centru de reabilitare pentru copii Phoenix și un azil pentru bătrâni, precum și un bazin unic pentru regiune.

 

Cu aceste realizări în spate și o viziune ambițioasă pentru viitor, Victor Bogatico este hotărât să continue să aducă progres și dezvoltare orașului Râșcani și locuitorilor săi.

 

Un Lider pentru Orașul Rîșcani

 

Orașul Râșcani merită un lider dedicat și experimentat. Victor Bogatico, cu viziunea sa clară, angajamentul față de dezvoltarea comunității și istoricul impresionant de realizări, este candidatul potrivit pentru această poziție. Prin cooperare și eforturi susținute, orașul Râșcani poate privi cu încredere spre un viitor mai luminos. Victor Bogatico – pentru un Rîșcani mai bun!

ECHIPA LUI VICTOR BOGATICO LA RÎȘCANI

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter