Alexandr Severin: Fiecare realizare și fiecare obiectiv reflectă angajamentul nostru față de oamenii din Fălești

Candidatul Partidului Nostru, Alexandr Severin, se remarcă printr-un portofoliu impresionant de realizări și un set solid de obiective pentru a continua să facă din Fălești un oraș dezvoltat.

 

Realizări notabile

 

Una dintre cele mai notabile realizări ale lui Alexandr Severin este suma impresionantă de 113,4 milioane de lei alocată pentru proiecte cu impact social și economic. Aceste proiecte au contribuit semnificativ la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor orașului.

 

Asfaltarea a 14 drumuri pe o lungime de 8 km și reabilitarea a 25 de drumuri în „varianta albă” pe o lungime de 11 km, împreună cu construcția a 2,5 km de rigole, au adus beneficii semnificative în ceea ce privește mobilitatea și accesibilitatea. Alexandr Severin a modernizat, de asemenea, iluminatul public stradal pe o lungime de 12 km, asigurând ca orașul să fie iluminat la 100%.

 

Îmbunătățirea infrastructurii de alimentare cu apă și de canalizare este un alt punct forte, cu extinderea rețelei de canalizare pe străzi importante și modernizarea sistemului de apeduct. În plus, au fost amenajate terenuri de sport și de joacă, parcuri reînnoite și proiecte de termoizolare pentru instituțiile de educație timpurie.

 

Obiective pentru viitor

 

În viitorul său mandat, Alexandr Severin are un set ambițios de obiective pentru dezvoltarea continuă a orașului Fălești. Acestea includ:

 

  1. Apă și canalizare: Identificarea partenerilor pentru construcția unei noi Stații de Epurare a Apelor Uzate și atragerea investițiilor pentru extinderea rețelei de canalizare în microraionul Gara Fălești.

 

  1. Zone de agrement: Restaurarea monumentului Mihai Eminescu și a Havuzului orășenesc, amenajarea unei scene de concerte și construcția cu pavaj a platoului din preajma parcului central.

 

  1. Infrastructură rutieră: Repararea și întreținerea drumurilor locale, amenajarea trotuarelor și construcția rigolelor.

 

  1. Siguranța circulației rutiere: Montarea indicatoarelor rutiere, aplicarea marcajului rutier și instalarea semafoarelor pe strada Mihai Eminescu.

 

  1. Sport și sănătate: Construcția terenurilor de joacă și a terenurilor cu aparate fitness în aer liber în fiecare cartier, precum și un Skatepark dedicat tinerilor.

 

  1. Eficiență energetică: Termoizolarea Instituțiilor de Educație Timpurie nr. 5 „Soarele” și nr. 6 „Lăstărel” pentru a reduce costurile și a spori confortul termic.

 

  1. Iluminat public: Modernizarea iluminatului public cu panouri eficiente LED.

 

  1. Utilaje moderne: Reînnoirea parcului de utilaje a Întreprinderii Municipale pentru gospodărie comunală

 

  1. Gaze naturale: Elaborarea proiectului de gazificare a părții de jos a orașului

 

Alexandru Severin este alegerea potrivită pentru orașul Fălești, un lider dedicat dezvoltării comunității și continuării progresului. Fiecare realizare și fiecare obiectiv din programul său reflectă angajamentul său față de binele orașului și locuitorilor săi.

ECHIPA LUI ALEXANDR SEVERIN LA FĂLEȘTI


 

 

 

 

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter