Stela Onuțu: Candidat din partea Partidului Nostru la funcția de primar a orașului Glodeni

Stela Onuțu se află la al doilea mandat în funcția de primar a orașului Glodeni. Această perioadă a fost marcată de o transformare impresionantă a orașului, sub îndrumarea unei echipe dedicate și a unei viziuni clare pentru viitor.

 

Realizări

 

Creșterea Economică și Financiară: Una dintre marile realizări ale Stelei Onuțu a fost creșterea constantă a veniturilor la bugetul orașului. În 2015, Glodeni avea venituri de puțin peste 13 milioane de lei, în timp ce în 2022 acestea au ajuns la aproape 32 de milioane de lei. Iar pentru anul curent, se planifică un buget de 33 de milioane de lei. Această creștere constantă a resurselor financiare a permis finanțarea unei serii de proiecte vitale pentru comunitate.

 

Infrastructură Modernizată:. Au fost realizate lucrări de reabilitare a drumurilor, curților și blocurilor locative în sumă de peste 22,5 milioane de lei. De asemenea, lucrări de iluminare stradală au fost realizate cu o investiție de aproape 2,23 milioane de lei, asigurând astfel un mediu mai sigur pentru locuitori.

Trotuarele au fost amenajate pe circa 25 de străzi, alei și alte zone din oraș.

 

Educație și Bunăstare: Primarul Onuțu a acordat o atenție deosebită educației și dezvoltării tinerilor. Au fost realizate lucrări de reparație și dotare a instituțiilor de educație timpurie în valoare de peste 5,9 milioane de lei, care au inclus:

–  Reparația blocurilor sanitare, asigurând astfel condiții igienice optime pentru copii.

– Dotarea grădinițelor cu mobilier nou, jucării educative și ustensile de bucătărie, oferind un mediu propice dezvoltării copiilor.

– Repararea acoperișului în vederea creării unui mediu sigur și confortabil pentru cei mici.

– Modernizarea și repararea sălilor de sport pentru a promova un stil de viață activ și sănătos în rândul tinerilor.

 

Stela Onuțu și-a propus un set ambițios de obiective pentru viitorul orașului, incluzând:

 

– Platforma Industrială Multifuncțională: Finalizarea acestui proiect va atrage investitori și va crea locuri de muncă bine plătite, susținând astfel dezvoltarea economică a orașului.

 

– Stația de Epurare a Apei: Finalizarea construcției va permite gestionarea eficientă a resurselor și micșorarea tarifelor pentru cetățeni.

 

– Apa potabilă: Dezvoltarea unui parteneriat public pentru a identifica surse de finanțare și implementarea proiectul de aducere a apei de la Prut, având ca obiectiv reducerea prețurilor pentru apă și asigurarea accesului constant la apă potabilă pentru comunitate.

 

– Eficiență Energetică: Proiecte cu izolare termică pentru o grădiniță și un bloc de clădire administrativă, atrăgând investiții extrabugetare.

 

– Infrastructură Rutieră: Continuarea amenajării drumurilor, trotuarelor, scuarurilor și asfaltarea unor noi porțiuni mari de drumuri.

 

– Curți Confortabile: Amenajarea în continuare a curților blocurilor de locuit, asigurând condiții de trai de calitate pentru locatari.

 

– Amenajarea scuarului de vară, un proiect care va îmbunătăți aspectul și utilitatea spațiilor publice.

 

– Repararea grupei creșă din cadrul grădiniței nr. 4, asigurând un mediu sigur și adecvat pentru copiii mici.

 

– Amenajarea unui teren de fotbal, promovând activitatea fizică și recreerea în comunitate.

 

Stela Onuțu, cu experiența sa și dedicarea pentru Glodeni, este candidatul care merită susținerea cetățenilor. Transformarea și progresul impresionant din ultimii ani sub conducerea sa sunt dovezi clare ale capacitații sale de a aduce orașul spre un viitor mai strălucitor.

ECHIPA STELEI ONUȚU LA GLODENI


 


Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter