Vrej Martirosian – Candidatul Partidului Nostru pentru Primăria Orașului Florești

Orașul Florești are nevoie de schimbare, de o viziune nouă și de o conducere care să pună cetățenii în prim-plan. Candidatul Vrej Martirosian se pregătește să preia frâiele Primăriei cu un set clar de priorități și un program ambițios pentru a face din Florești un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.

 

Infrastructura Modernă

 

 1. Iluminat public eficient: Orașul va beneficia de o schimbare majoră în privința iluminatului public, trecând la LED-uri economice și eficiente energetic. Astfel, nu numai că se va economisi energie, dar se va îmbunătăți și siguranța locuitorilor.

 

 1. Extinderea rețelelor de canalizare: Este vital să se extindă rețelele de canalizare pentru a asigura un mediu mai curat și sănătos pentru toți locuitorii.

 

 1. Reparația drumurilor și trotuarelor: Străzile și trotuarele vor fi aduse la standarde de siguranță și confort, pentru a face viața în oraș mai confortabilă.

 

 1. Renovarea Stadionului orășenesc: Un stadion în stare optimă este esențial pentru sportul local și comunitatea în ansamblu.

 

 1. Amenajarea Parcului: Parcul orașenesc va fi transformat într-o atracție principală, oferind locuitorilor un spațiu relaxant și de petrecere a timpului liber.

 

 1. Spații pentru sport și joacă: Vrej Martirosian dorește să creeze noi locuri pentru sport și joacă, pentru a susține un stil de viață activ și sănătos în comunitate.

 

Administrare eficientă

 

Transparența și controlul asupra banului public sunt esențiale pentru o administrație responsabilă. Vrej Martirosian se angajează să realizeze următoarele:

 

 1. Audit al primăriei și serviciilor comunale: Un audit riguros va aduce transparență și control asupra cheltuielilor publice , garantând că fiecare leu este cheltuit eficient.

 

 1. Micșorarea tarifului la apă: Cu ajutorul auditului serviciilor comunale, se va putea reduce costul apei pentru locuitori.

 

 1. Asociația Antreprenorilor: Crearea Asociației Antreprenorilor din Florești va facilita dialogul cu primăria, sprijinirea afacerilor locale, crearea locurilor de muncă și stimularea creșterii economice.

 

 1. Combaterea corupției: În primărie, se va pune capăt mitelor și se va promova integritatea și corectitudinea în toate aspectele administrației publice.

 

Educație și Sport

 

Educația și sportul reprezintă fundamentul unei comunități sănătoase și prospere:

 

 1. Bursa Primarului: Vrej Martirosian va institui Bursa Primarului pentru a răsplăti excelența în educație și sport. Câștigătorii olimpiadelor naționale și internaționale, ai campionatelor naționale, europene și mondiale vor primi sprijin financiar.

 

 1. Centru de promovare a invențiilor: Florești va găzdui un centru care va promova inovația și creativitatea locală.

 

 1. Campionate interșcolare: Vrej Martirosian va organiza competiții interșcolare la diverse sporturi pentru a dezvolta spiritul competitiv și sănătos al tinerilor.

 

 1. Construcția unei noi grădinițe: Pentru a răspunde cererii crescute, se va construi o nouă grădiniță pentru copii.

 

Susținere Socială și Oportunități de Muncă

 

Floreștiul trebuie să fie un loc în care toți locuitorii să aibă șansa de a duce o viață mai bună:

 

 1. Susținerea persoanelor social vulnerabile: Vrej Martirosian se angajează să sprijine persoanele vulnerabile din comunitate, oferindu-le ajutorul de care au nevoie.

 

 1. „Taxi Social”: Pentru cei care nu dețin mașină personală, „Taxi Social” va fi un serviciu care le va oferi transport gratuit, cu prioritate pentru persoanele în vârstă și singuratici.

 

 1. Crearea de locuri de muncă: Cu ajutorul Asociației Antreprenorilor, se vor crea noi oportunități de angajare în comunitate.

 

Vrej Martirosian, cu experiența sa de manager, consilier orășenesc și candidat la funcția de deputat, aduce o perspectivă vastă și un angajament puternic pentru orașul Florești. Ca președinte al Organizației de Tineret din raionul Florești a Partidului Nostru, el înțelege nevoile și aspirațiile tinerilor. Cu o abordare transparentă și orientată spre cetățeni, Vrej Martirosian promite să facă din Florești un loc mai bun pentru toți. Alegeți să investiți în viitor, alegeți Vrej Martirosian pentru Primăria Florești!

ECHIPA LUI VREJ MARTIROSIAN LA FLOREȘTI

 

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter