Continuăm lucrurile frumoase! Roman Ciubaciuc candidează pentru un nou mandat de primar al orașului Cantemir din partea Partidului Nostru

Roman Ciubaciuc a depus setul de acte la Consiliul Electoral de Circumscripție pentru a candida la funcția de primar al orașului Cantemir și pentru echipa de consilieri din partea Partidului Nostru. În urma tragerii la sorți, Roman Ciubaciuc a fost înregistrat sub numărul 2 în buletinul de vot, lista consilierilor din partea Partidului Politic Partidul Nostru este pe poziția numărul 1.

„Continuăm lucrurile frumoase!”, a menționat Roman Ciubaciuc după ce a depus actele necesare pentru înregistrare. El este primar din 2011, perioadă în care s-a reușit realizarea celui mai important lucru, potrivit spuselor sale: oamenii din Cantemir au început să fie mândri de orașul lor. Au fost reparate zeci de kilometri de drum și trotuare, reconstruită stația de epurare și sistemul de evacuare a apei, reparate instituții de învățământ, implementate alte numeroase proiecte.  Împreună cu locuitorii din Cantemir și cei plecați peste hotare, 13 proiecte vor fi realizate în viitorul imediat, fiind aprobate pentru finanțare.

„Vreau să remarc buna colaborare cu pământenii noștri stabiliți peste hotare, cu partenerii de dezvoltare, cu sectorul asociativ, dar, cel mai important, mulțumesc cetățenilor pentru că ne susțin în tot ceea ce facem pentru binele lor”, spune Roman Ciubaciuc.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter