Usatîi: Scandalul INTERPOL este un fel de „Laundromat – 2” și vina aparține actualei guvernări

Scandalul INTERPOL este un fel de „Laundromat-2” și “este abia începutul”, a declarat președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii cu Gheorghe Gonța „Puterea e în Adevăr!”.

Potrivit lui Renato Usatîi, în această schemă „s-au făcut zeci de milioane de euro” cu implicarea persoanelor din țară și de peste hotare.

„Situația e mult mai gravă decât ceea ce a spus Veronica Dragalin la conferința de presă. Cum s-a putut ca Vitalie Pîrlog să plece în Dubai cu o săptămână înainte de acea conferință? Dacă au ajuns serviciile secrete străine să vină în Moldova să participe la anumite operațiuni, e din cauza că asta a început să afecteze securitatea națională a statelor lor”, a spus președintele Partidului Nostru.

„L-am criticat pe Plahotniuc public și foarte dur pentru corupția pe care o promova la Interpol. Cum își promova oamenii, cum ajungea la anumite funcții, cu fete, tone de mâncare și alcool. Dar astăzi, cei din PAS conduc țara. După „Laundromat” și furtul miliardului, scandalul acesta cu Interpolul este doar la început”, a precizat Renato Usatîi, care și-a exprimat regretul că „la nebunii suntem vedete mondiale”.

În cadrul dosarului privind schema de la Interpol, au fost efectuate mai multe percheziții în Moldova cu participarea polițiștilor străini, inclusiv reprezentanții Biroului Federal de Investigații din SUA. La moment se cunoaște despre o persoană arestată pentru 30 de zile. E vorba de șeful Biroului Interpol Moldova. Autoritățile de la Chișinău au anunțat că țara noastră a fost la un pas de a fi eliminată din cadrul Interpol.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter