Usatîi: Unica ce le-a rămas celor de la guvernare este să ne oblige prin lege să iubim PAS și pe Maia Sandu pe veci!

Următorul Parlament va avea nevoie de cel puțin șase luni sau chiar de un an pentru a repara tot dezastrul făcut de PAS prin modificările legislative. De această părere este președintele formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi.

Politicianul a comentat în cadrul emisiunii ”Puterea e în adevăr” inițiativa deputaților PAS, care prevede ca dezinformarea să fie considerată „o formă suplimentară a trădării de patrie” și să fie pedepsită penal.

”Unica ce le-a mai rămas celor de la guvernare este să ne oblige prin lege să iubim PAS-ul și pe Maia Sandu pe veci! Cea mai recentă invenție a celor de la conducere este „trădarea de Patrie”, acuzație sub care poate să nimerească orișicine. Pentru ei nu mai există Comisia de la Veneția și avizele lor. Am ajuns să fim numiți “trădători de Patrie” doar pentru că criticăm guvernarea. În următorul Parlament vom avea nevoie de cel puțin 6 luni sau chiar de un an pentru a repara tot dezastrul făcut de PAS prin modificări legislative “fermecate”, a spus Usatîi.

Versiunea integrală a interviului:

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter