Solicitarea de a majora tariful pentru evacuarea deșeurilor – prima decizie a unui funcționar promovat de PAS, PSRM și echipa lui Grigorișin la Bălți

Solicitarea de a majora brusc tarifele pentru evacuarea deșeurilor a fost una dintre primele decizii ale directoarei interimare a DRCD Bălți, numită de coaliția PAS, PSRM și echipa fostului primar Nicolae Grigorișin în Consiliul Municipal Bălți, scrie Provincial.md.

Despre aceasta a comunicat consilierul municipal din partea Partidului Nostru, Petru-Pavel Balan.

„Solicitarea de majorare a tarifelor de colectare a gunoiului este primul rezultat al partidului PAS, al socialiștilor și al lui Grigorișin. Au început-o tare, este exact ceea ce nu trebuie să învățăm de la voi!”, – a scris Balan pe pagina sa din rețeaua de socializare.

El a reamintit că cea care a semnat acest document, Cristina Sochirca, a fost votată în funcția de director interimar al Întreprinderii Municipale „Direcția  Reparații și Construcții Drumuri” cu votul a 18 consilieri reprezentând PAS, socialiștii și echipa fostului primar Grigorișin. Aceștia au votat pentru ea în ciuda faptului că Sochirca a prezentat documente dubioase privind studiile sale.

După cum a remarcat primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, „coaliția haosului” a ignorat orice bănuială rezonabilă cu privire la autenticitatea actelor respective: „Stimați cetățeni ai municipiului Bălți, trageți propriile concluzii despre adevăratele scopuri ale acestei coaliții. Cu siguranță, lor nu le pasă de Bălți!”.

Provincial.md

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter