VIDEO | De ce bălțenii îl vor pe Renato Usatîi în Parlament

A reușit să facă ordine în municipiu, va face regulă și în întreaga țară. De această părere sunt locuitorii municipiului Bălți, care își pun mari speranțe în liderul Blocului Electoral „Renato Usatîi” la Alegerile Parlamentare Anticipate din 11 iulie.

 

 

 

 

„În oraș s-au făcut multe, dacă va ajunge în Parlament va face și mai multe lucruri pentru orașul nostru. Consider că putem avea încredere în el.”

„Este posibil să reușească, sunt schimbări foarte mari de când dumnealui este la putere. Avem speranța că va continua.  Se vede munca dumnealui, se vede lucrul pe care l-a efectuat.”

 

„Eu cred că da, în mai multe cartiere din Bălți se observă schimbări mari. Se vede că e gospodar.”

Oamenii spun că de când Renato Usatîi a devenit primar de Bălți, orașul a început să se schimbe la față. Doar în 2020, pentru reparația infrastructurii rutiere au fost investiți peste 60 de milioane de lei. Iar în aceste an, autoritățile au alocat alte peste 40 de milioane de lei pentru reabilitarea mai multor străzi.

„Da, pentru că sunt foarte multe realizări. Oamenii care nu le văd sunt cu mintea îngustă. Trebuie să fii chior să nu vezi atâtea realizări de la Partidul Nostru. Uitați-vă ce frumusețe e la noi în oraș.”

„E un om bun și se străduie pentru lumea din oraș, pentru noi pensionarii. Mai face câte un drum.”

Din primavara acestui an transportul public a devenit mult mai accesibil și confortabil pentru bălțeni. Cu sprijinul acordat de Uniunea Europeană pe străzile din Bălți circulă 11 troleibuze noi fără fir.

„Se vede cu ochiul liber tot ce a reușit să facă peste tot. Până a veni în funcție, nu era nimic din ce vedem.”

„Rezultatele sunt vizibile, la moment. A pus bine pe roate toate sistemele. Cel puțin se ține de cuvânt. 

Prin delegarea membrilor Blocului Renato Usatîii în viitorul parlament, unii bălțeni speră că aleșii poporului să implementeze Proiectului Național „Trei Capitale”, prin care Bălțiul va deveni oficial capitala de nord a Republicii Moldova.

„L-aș fi votat. – De ce? – Din motivul că, la moment, el este unicul care susține bălțenii și promite careva schimbări concrete.”

„El este dragostea și viitorul copiilor noștri. – De ce? – El e tânăr, activează atât cu copiii, cât și cu bătrănii. El e unicul om care are plăcerea de toată lumea, chiar dacă nu reușește să ne ia pe toți în seamă. Nu a refuzat pe nimeni.

Blocului Electoral „Renato Usatîi” prin politicile sale va aduce un beneficiu enorm cetățenilor. De exemplu, proiectul de lege, prin care cinci la sută din vânzările produselor din alcool și tutun să fie direcționate pentru dezvoltarea tineretului și sportului.

„Cred că el este unica persoană, iar în Blocul lui (electoral – notă red.) sunt oameni competenți care pot să ne aducă la un trai mai decent, mai bun.”

„Doar pentru el (voi vota – notă red.) pentru că la noi în oraș se vede ce a făcut acest om (Renato Usatîi – notă red.) pentru bălțeni. Mă refer la drumuri, la grija față de copii, la terenuri sportive. E vorba de sănătatea cetățenilor noștri.  A procurat o ambulanță, a dăruit orașului un tomograf pe care nu l-am avut până acum. Consider că doar el merită să fie ales.

Amintim că, Renato Usatîi, este la al doilea mandat de primar al municipiului Bălți. În 2019, acesta a obținut aproape 62% din voturile oamenilor. La alegerile parlamentare din 11 iulie, el și echipa sa participă sub denumirea Blocul Electoral „Renato Usatîi”.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter