Alexandr Petkov invită autoritățile să vină mai des la Bălți: Suntem deschiși pentru proiecte de dezvoltare și vrem să fim auziți

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, împreună cu alți colegi primari aleși din partea Partidului Nustru, au participat, sâmbătă, la Forumul primarilor. Petkov a felicitat primarii din toată țara cu ocazia obținerii mandatelor și s-a adresat cu un îndemn către conducerea statului, în special, către președintele țării. El a declarat că primarii au de rezolvat numeroase probleme zilnic în comunitățile lor și vor să fie auziți de guvernul central.

 „Noi avem de rezolvat sute de probleme zilnic și nu vrem decât să fim auziți la Chișinău, astfel ca să înțeleagă toată lumea. Să vină mai multă lume de la Chișinău – de la Guvernul central – în regiuni și să vadă.

În special, la Bălți, veți vedea un oraș îndreptat pe proiecte de modernizare europeană. Vreau să vă asigur – altă cale de dezvoltare a țării nu avem. Vreau să vă rog să îndemnați Guvernul, personale responsabile de legătura cu administrațiile publice locale să fim auziți”, a declarat Alexandr Petkov.

El i-a invitat pe înalții demnitari să vină mai des la Bălți, pentru a se convinge cât de determinați sunt bălțenii pentru a realiza proiecte de modernizare a orașului și de dezvoltare a țării.

„Noi, cel puțin, suntem deschiși, asta am declarat-o din momentul alegerii. În fiecare zi vorbesc cu ambasadorii, cu reprezentanții corpului diplomatic, cu cei, puțini deocamdată, care vin de la Guvern, dar sper că vor fi mult mai mulți. Cel puțin eu vă invit la Bălți să vedeți cât de deschiși suntem și cât de bine porniți  suntem spre dezvoltarea orașului, dezvoltarea țării”, a conchis Petkov.

Amintim că în urma alegerilor locale generale din toamna anului curent, cadidații Partidului Nostru au obținut 17 mandate de primar, inclusiv în 6 centre administrative: municipiul Bălți, orașele Drochia, Fălești, Glodeni, Rîșcani, Cantemir.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter