Alexandr Petkov la întâlnirea cu delegația Agenției Turce de Cooperare TIKA a propus idei de proiecte investiționale pentru Bălți

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a discutat astăzi cu delegația Agenției Turce de Cooperare și Coordonare (TIKA) care a vizitat primăria orașului. În cadrul discuțiilor, edilul municipiului Bălți a propus idei de proiecte concrete, beneficiari ai cărora vor fi locuitorii municipiului.

Agenția TIKA implementează numeroase proiecte în Republica Moldova care contribuie la îmbunătățirea calității vieții populației. Reprezentanții delegației și-au exprimat interesul în extinderea proiectelor realizate în Bălți.

Autoritățile municipale din Bălți și-au propus să intensifice activitatea de atragere a investițiilor străine pentru dezvoltarea orașului. Potrivit lui Alexandr Petkov, în ultima perioadă de timp vin foarte mulți investitori care vor să se extindă dincolo de Chișinău și să investească în orașul Bălți.

La finalul întrevederi de astăzi, primarul Alexandr Petkov le-a oferit oaspeților suvenire confecționate manual de copiii din instituțiile de învățământ ale orașului Bălți. Pe fiecare dintre aceste suveniruri sunt indicate numele și prenumele autorului.

„De acum încolo, minunatele lucrări ale copiilor noștri vor fi oferite oaspeților străini care vizitează Bălțiul. Suntem mândri de copiii noștri talentați, precum și de profesorii lor și îi vom sprijini!”, a scris Petkov pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter