Usatîi – către guvernare: Nu vă impuneți propriul candidat la Bălți! Bălțenii știu mai bine pe cine să voteze

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a îndemnat guvernarea sa înceteze să impună bălțenilor candidatul PAS pentru funcția de primar al orașului.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, politicianul a vorbit despre planul partidului de guvernământ PAS de a-și promova candidatul în turul doi al alegerilor locale în municipiul Bălți. Pentru a realiza acest lucru, potrivit lui, ei plănuiesc scoaterea candidatului PSRM din cursa electorală, iar deputatul Marina Tauber, căreia i s-a permis înregistrarea în calitate de candidat independent, nu va avea voie să participe la alegeri. Drept urmare, potrivit planului guvernării, candidatul PAS va trece în turul doi.

„Dacă au existat motive, de ce nu ați retras acești candidați înainte de începerea campaniei electorale? Dacă există dovezi de vinovăție în ceva, era necesar să le faceți publice. Oamenii trebuie să știe și să decidă singuri ce se va întâmpla în Bălți și în toate orașele țării”, a spus liderul Partidului Nostru.

Anticipând discuțiile că excluderea a doi candidați din cursa electorală pentru funcția de primar ar favoriza Partidul Nostru, Usatîi a spus că în țara noastră politica nu a fost niciodată transparentă și curată și, de cele mai multe ori, a fost ticăloasă, dar el nu dorește să urmeze un astfel de scenariu: „Eu nu pot să mă comport așa. Nu am tăcut niciodată și nu voi tăcea, așa cum fac alți politicieni.”

„Declar cu toată responsabilitatea – nu îi scoateți din cursă! Dacă nu ați reușit să faceți față acestui lucru înainte de începerea campaniei, nu o mai faceți acum! Oamenii vor decide singuri pe cine să voteze, iar voi nu veți scăpa cu toate încercările voastre și cu toți consultanții și strategiile voastre electorale!”, a spus Usatîi.

El a reamintit că duminică, 1 octombrie, la ora 13:00, în Scuarul „Vladimir Visoțki” din Bălți, va avea o întâlnire cu băltenii pentru a discuta și aproba candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți.

VIDEO

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter