Usatîi: Moldova are nevoie de un lider adevărat, de un președinte care să-i unească pe toți

“Moldova are nevoie de un lider adevărat, nu de un funcționar nr.1, ci de un președinte, care să-i unească pe toți”, a declarat liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi în emisiunea online “Puterea e în Adevăr!”.

Potrivit lui Renato Usatîi, un astfel de lider “cu voința, inteligența și caracterul său puternic poate să scrie o pagină nouă în istoria țării”. Președintele Partidului Nostru constată faptul că, de 30 de ani, Moldova și poporul nostru sunt purtați ba în stânga, ba în dreapta după mofturile celor care conduc țara.

“E timpul ca aceștia să fie duși la lada de gunoi a istoriei, altfel nu vom ieși din acest cerc vicios. Astăzi e nevoie de un om care să câștige alegerile prezidențiale. După care să organizăm alegeri parlamentare anticipate și să formăm un guvern din profesioniști care reprezintă toate partidele, cu excepția hoților și corupților”, a declarat Renato Usatîi.

Liderul Partidului Nostru a evidențiat de multe ori că Occidentul mizează deschis în aceste alegeri prezidențiale pe Maia Sandu, Rusia va susține indirect alt candidat, în timp ce Renato Usatîi este unicul candidat pentru Moldova.

De la lansarea în politică în 2014, Renato Usatîi și Partidul Nostru insistă  pe promovarea vectorului dezvoltării naționale și subliniază că președintele țării trebuie să se supună doar voinței cetățenilor.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter