“Ce au fumat cei care au născocit această aberație?” Renato Usatîi spune că Dodon a complotat împotriva sa cu “bancherul negru”, Gherman Gorbunțov

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, spune că PSRM în frunte cu Igor Dodon au orchestrat întreaga campanie de discreditare a sa și tot socialiștii alături de liderul lor neformal se străduie să-i atribuie un rol în dosarul pornit pentru spălare de bani în Rusia. Iar cel care i-a ghidat este “bancherul negru” Gherman Gorbunțov. Usatîi spune că anume canalele de Telegram ale acestuia aruncă câte o făcătură, care-i incriminează implicarea în spălătoria rusească. Și a amintit în acest sens că anume a fost primul politician care încă în 2014 a atenționat asupra spălării unor sume exorbitante de bani prin băncile moldovenești.

 

“Încă atunci când am fost excluși din alegeri am strigat că se continuă spălarea banilor prin Banca Socială, iar acest lucru s-a făcut și după ce instituția financiară a trecut sub supravegherea băncii centrale. Am spus în live-urile mele că acest Grigoriev este unul dintre cei mai mari „încasatori” din Rusia. Profesorul său, desigur, era Gorbunțov. El a fost adus cu avionul lui Șor la o întâlnire cu Plahotniuc, pentru ca aceste scheme să continue să funcționeze fără Platon”, a subliniat liderul Partidului Nostru.

 

Potrivit lui Usatîi, cei care încearcă să-l “lipească” de această schemă fac o prostie cât casa: “Ce au fumat cei care au născocit această aberație?! Eu, în ultimii ani, am cooperat cu organele de anchetă din diferite țări pentru ca Plahotniuc să poate fi tras la răspundere, iar voi mai nu mă faceți adjunctul său, alături de Platon, Grigoriev și alți “specialiști”. Scrieți despre oameni pe care nu i-am văzut în ochi”, a subliniat Usatîi și i-a cerut lui Dodon să nu mai debiteze minciuni, în care riscă “să se înece”.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter