Renato Usatîi: Șefii mei sunt cetățenii Republicii Moldova, mă supun doar lor

Primarul de Bălți și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, spune că este politicianul care nu se supune vreunei forțe din exterior și că-i va sluji toată viața doar pe cetățenii Republicii Moldova.

 

 

“Eu, prin comparație cu Dodon și alți politicieni, nu am șefi la Vest sau la Est. Mă supun doar poporului Republicii Moldova, pe care o să-l slujesc toată viața. Numai împreună vom reuși să le facem pe toate. Ne așteaptă multă muncă. Trebuie să nu mai fim indiferenți la ceea ce se întâmplă în Moldova. Suntem obligați să ne apărăm țara, astfel încât să ne putem uita în ochii copiilor noștri”, a spus Usatîi în timpul unei transmisiuni în direct pe rețelele de socializare, în care i-a îndemnat pe moldoveni să se unească pentru a scăpa de orice urmă a regimului lui Plahotniuc: „Trebuie să fim uniți, fără culori politice, ca adevărați patrioți, gospodari, ca oameni care doresc schimbări adevărate în țară, fie că e vorba de economie sau justiție. Nu le vom permite tâlharilor să facă ce vor. Moldova continuă să stea în genunchi și încă este batjocorită, chiar și după căderea regimului lui Plahotniuc. Vedem că unii se grăbesc să privatizeze ceea ce nu a reușit Plahotniuc – „Metalferos”, o casă de vacanță din Holercani. Să pună mâna pe aceste bunuri ale țării nu are dreptul moral nici Dodon și nici orice alt politician din Moldova.”

În timpul aceluiași live, primarul de Bălți a spun că are planuri ambițioase pentru acest an. Iar schimbările se vor simți atât la Bălți, cât și la nivelul întregii țări.

Este foarte mult de lucru la Bălți. O să continuăm munca la proiectele începute, pentru a le duce la bun sfârșit. Avem planuri ambițioase pentru acest an. Urmează să apară 14-15 kilometru de trotuar nou la Bălți. Vor fi implementate sistemele care securizează trecerile pietonale. Este testată achitarea electronică în transportul public. Vrem să introducem în circulație cardul unic al cetățeanului. Am vorbit despre asta nu odată cu bălțenii”, a spus Usatîi, care s-a arătat gata să discute din nou cu reprezentanții societății civile, cu primarii din țară, “pentru a face front comun împotriva corupției și pentru a nu permite nimănui să-i țină de proști pe moldovenii din țară și pe cei de după hotarele ei.

 

Usatîi a mai anunțat că în curând va fi organizat congresul Partidului Nostru și i-a chemat la cooperare pe toți oamenii de bună credință, care au idei, ambiție și dorința de a se implica în viața politică.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter