„Cineva de departe” i-a cerul lui Dodon să-l demită pe șeful SIS

Șeful SIS, Alexandr Esaulenco, va fi demis în viitorul apropiat din cauza orientării sale religioase. Iar locul său va fi ocupat de Artur Gumeniuc. Despre aceasta a declarat într-un live pe Facebook, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

 

„Încă o istorie amuzantă. Cineva de departe i-a cerut lui Dodon să-l schimbe pe actualul director al Serviciului de Informaţii şi Securitate. Noul director ar urma să fie Artur Gumeniuc, fost secretar al Consiliului Suprem de Securitate, actual vicedirector SIS”, a declarat Usatîi, fără să spună numele și țara din care au venit indicațiile pentru șeful statului.

Renato Usatîi a subliniat că Dodon și Mitropolitul Vladimir au găsit modalitatea prin care va fi înlăturat actualul director. Astfel, motivul demiterii îl va constitui apartenența la biserica baptistă a acestuia.

 

În opinia lui Usatîi, “sunt șanse minime ca Gumeniuc să nu fie numit”, pentru că “Dodon e cel mai ascultător preşedinte pentru unii şi va face ce i se spune.” “Să pună la cale o astfel de combinație putea doar Dodon și echipa sa de experți în PR”, a adăugat primarul de Bălți și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter