Creșă nouă – o bijuterie pentru copiii din Glodeni. Stela Onuțu: Părinții să meargă liniștit la serviciu, micuții au condiții perfecte!

O adevărată bijuterie pentru copii a fost creată la Grădinița „Foișor” nr. 4 din orașul Glodeni. O grupă creșă de aici a fost renovată, dotată cu mobilier și echipamente de joacă, conform celor mai bune standarde ale educației timpurii. Potrivit primarului orașului, Stela Onuțu, renovarea grupei-creșe a fost realizată în cadrul unui proiect de grant al Street Child UK cu susținerea UBS Optimus Foundation, iar cel mai mult inaugurarea ei a fost așteptată de părinți.

„Mereu veneau cereri din partea părinților, care solicitau încadrarea copiilor în instituția preșcolară, mai ales a copiilor mici. Îi înțelegem, trebuie să-și asigure existența, să meargă la serviciu. Având bugete austere și neavând solduri disponibile, noi am profitat de ocazia și am fost printre cele șase localități fericite din republică care au beneficiat de finanțare pentru reparația și dotarea grupei-creșe”, a relatat Stela Onuțu.

De acum încolo, micuții în Grădinița „Foișor” din Glodeni se vor bucura de un mediu mai atractiv, de condiții mult mai bune de joacă, odihnă și educație, dar și de mai multă siguranță. Aici totul este nou: pătucuri, scăunele, măsuțe, jucării și toate accesoriile și materialele didactice necesare. Iar cadrele didactice au urmat un curs de instruire, ținând cont de specificul activității cu copii din grupul de creșă.

Cele mai multe emoții de bucurie le-au avut părinții, pentru că vor să-și crească copiii în comunități prospere. Glodeniul devine o localitate tot mai atractivă și confortabilă. Aproape 10 ani orașul este condus de către Stela Onuțu, care reprezintă  Partidul Nostru.  

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter