“Ne dorim o țară în care copiii să crească alături de părinți și bunici” – Renato Usatîi, de Ziua Internațională a Familiei

De Ziua Internațională a Familiei, liderul Blocului electoral “RENATO USATÎI” a venit cu un mesaj către cetățenii Republicii Moldova. Renato Usatîi a postat pe Facebook un mesaj în care menționează că își dorește să-i revadă acasă pe toți moldovenii, nevoiți să aleagă calea străinătății, pentru ca cei mici să poată crește alături de părinți și bunici.

 

“Astăzi întreaga lume marchează Ziua Internațională a Familiei.

Familia e cel mai important lucru din viața fiecăruia dintre noi. În familie iubim și suntem iubiți, aici căutăm alinare și oferim ajutor.

În familie ne simțim acasă!

Cele mai multe familii din Moldova sunt lipsite de bucuria de a fi împreună. Ne felicităm de sărbători și povestim ultimele noutăți în fața ecranelor, pentru că sunt mii de kilometri între părinți și copii, frați și surori.

Ne dorim să revedem acasă cei peste un milion de moldoveni care au fost nevoiți să aleagă calea străinătății. După zeci de ani în care au fost nevoiți să fugă din calea nedreptății și sărăciei care a pus stăpânire pe patria lor, ne dorim să îi revedem fericiți alături de familiile lor.

Ne dorim o țară în care să fim siguri pe viitor, în care copiii să poate crește alături de părinți, iar bunicii să-și vadă nepoții crescând”, a scris politicianul.

El a adăugat că la alegerile parlamentare anticipate, oamenii vor putea rupe cercul vicios în care ne aflăm de 30 de ani și astfel vom primi șansă la viață bună.

“Pe 11 iulie avem șansa să schimbăm lucrurile. Fiecare dintre noi are posibilitatea să rupă cercul vicios în care trăim în ultimii 30 de ani.

Doresc tuturor familiilor din Moldova bunăstare și înțelegere, bucurii și multă sănătate, alături de cei dragi!”, a încheiat Renato Usatîi.

Ziua Internațională a Familiei este marcată anual pe 14 mai și are ca obiectiv principal sublinierea importanței familiilor, fără discriminare, în societate.

 

În cadrul acestei zile, instituită de ONU în anul 1993, sunt promovate valori precum toleranţa, respectul, empatia, împărţirea sarcinilor casnice şi combaterea tuturor formelor de violenţă în familie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter