Renato Usatîi nu va face niciodată alianță cu hoții și corupții

Liderul Blocului electoral “RENATO USATÎI” afirmă că nu va face niciodată alianță cu hoții și corupții, în nicio condiție. El a declarat despre acest lucru vineri, 14 mai, la emisiunea “Bârna din ochi”, cu Dorin Scobioală.

 

“Nu am trecut niciodată-n viață peste principiile mele. Eu, în viață, am văzut bani, am văzut probleme, am văzut războaie. Dodon mi-a organizat, nu că un război, da un război nebun cu Federația Rusă, aceste dosare penale…, când mi-au intrat mascații în casă…, părinții mei, profesori, tata era jos, mama, la perete. Așa ceva…Cum să mă uit în ochii mamei mele, cum să vin eu la tine în studiou și să spun, (n.r vorbește ironic): “Domnule Scobioală, în aceste clipe importante pentru Republica moldova, astăzi sunt nevoit ca împreună cu Ilan Șor și Igor Do…” Tu, ce, ești nebun? Lasă-mă-n pace. Ei sunt putane profesioniste. 80% sunt vai de capul lor”, a declarat Usatîi.

În aprilie 2020, Renato Usatîi a declarat în studioul de la Jurnal TV că în noiembrie 2018, la indicațiile președintelui de atunci al RM, Igor Dodon, în locuința sa din Moscova au descins mai mulți mascați. Scopul perchezițiilor a fost de a-l impune să semneze o recipisă prin care se angaja că nu mai pomenește de numele Dodon și că nu va ataca PSRM.

“Eu nu am acceptat și nu voi accepta niciodată așa ceva”, a declarat atunci Usatîi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter