Proiectul privind reconstrucția autogării aprobat de Consiliul Urbanistic Bălți

Marți, 11 mai, în cadrul ședinței Consiliului Urbanistic, a fost aprobat planul de reconstrucție a complexului autogării. Noul proiect, care a fost prezentat primarului de Bălți, Renato Usatîi prevede amenajarea și renovarea peronului, sălii de așteptare și a teritoriului adiacent. Pentru noua variantă a proiectului au votat toți membrii consiliului.

 

Anterior, Renato Usatîi a menționat că în proiect trebuiau prevăzute amenajarea parcării, teritoriului, reînoirea infrastructurii autogării și înlocuirea sistemelor de comunicații pentru comoditatea locuitorilor din Bălți, dar și a oaspeților orașului. Acest proiect va moderniza complexul autogării, iar porțile orașului vor avea un aspect mai atractiv.

 

Potrivit proiectantului, autogara va răspunde cerințelor și standardelor moderne. Peronul autogării va fi modernizat, pentru a îmbunătăți condițiile de îmbarcare și debarcare a pasagerilor. Vor fi amenajate camere pentru mame și copii, un loc de joacă pentru copii, scaune noi, panouri electronice, un ascensor și mai multe căi de acces către peron. Va lucra o cafenea. Reconstrucția autogării se va desfășura pe etape. Lucrările de reconstrucție ar putea dura între 12 și 18 luni.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter