Grițco: Fracțiunea noastră va susține orice inițiativă în beneficiul bălțenilor, inclusiv proiectele de identificare a acțiunilor ilegale comise de fosta primărie

Fracțiunea Partidului Nostru din Consiliul Municipal Bălți va susține orice inițiativă a colegilor din alte partide, care va fi îndreptată în beneficiul locuitorilor din Bălți, inclusiv proiectele care urmăresc identificarea acțiunilor ilegale comise de către componența precedentă a primăriei. 

Această declarație a fost făcută de către președinta fracțiunii Elena Grițco în cadrul discuției despre problema încălcărilor privind funcționarea parcului de distracții din centrul municipiului Bălți. În același timp, în calitate de jurist și consilier în mai multe mandate, Grițco a insistat că este important să se respecte procedurile legale la elaborarea, înregistrarea, discutarea în comisii și aprobarea proiectelor.

„Cancelaria de Stat ne va penaliza pentru că am încălcat procedura, iar procesul va trena. Eu propun ca acest proiect să fie înregistrat oficial. Dacă aveți nevoie de susținerea și de semnăturile reprezentanților Fracțiunii Partidului Nostru, puteți conta pe noi”, a declarat președintele Fracțiunii Partidului Nostru.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter