Iată cum vor arată farmaciile automatizate care vor fi instalate în fiecare sat din țară. Renato Usatîi a prezentat una

 

Liderul Blocului electoral “RENATO USATÎI” a prezentat o farmacie automatizată și modalitatea de funcționare a acesteia. Potrivit politicianului, terminalul poate fi încărcat cu minimum 70 de medicamente și are temperatura necesară pentru păstrarea acestora.

“Pentru mine este important ca astfel de aparate să ajungă în fiecare sat, pentru ca oamenii să aibă acces la medicamente de primă necesitate. Achitarea se va putea face atât cu bancnote, cât și cu cardul. O să vedeți prețurile reale la preparate, având în vedere că aceste farmacii vor fi deținute de către stat”, a spus Renato Usatîi, într-un Live pe rețelele de socializare.

De menționat că astfel de farmacii automatizate funcționează în multe state europene precum Italia, România, dar și Rusia și altele. Aparatele vor fi montate în fiecare primărie din satele țării, iar vârstnicii vor fi ajutați de către angajații instituției să procure pastilele sau unguentele de care au nevoie.

Instalarea în fiecare sat unei farmacii automatizate este unul dintre angajamentele asumate de Blocul electoral “RENATO USATÎI” în calitate de soluții rapide, pe lângă multe altele, care se conțin în programul electoral al formațiunii. În plus, Renato Usatîi își dorește farmacii de stat în fiecare centru raional.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter