Inițiativele Blocului electoral ”RENATO USATÎI”, salutate cu aplauze la Sângerei

Inițiativele Blocului electoral ”RENATO USATÎI” au fost salutate cu aplauze la Sângerei. Oamenii din oraș și din mai multe sate, veniți la întâlnirea cu Renato Usatîi în centrul raional au reacționat entuziasmați când au auzit despre intenția lui Renato Usatîi de a comanda și implementa un plan de modernizare a țării, fără care Republica Moldova nu poate evolua.

”Am avut astăzi o întâlnire foarte bună cu mai mulți locuitori ai raionul Sângerei. M-am bucurat să văd că oamenii, veniți din diferite sate, au salutat inițiativele Blocului electoral ”RENATO USATÎI”, gândite pentru a le schimba viața și pentru a-i ține acasă, alături de cei dragi. Au răsunat aplauze când le-am vorbit despre intenția noastră de a comanda un plan de modernizare a țării, de a pedepsi dur actele de corupție, de a susține tineretul, diaspora, pentru care avem deja proiecte pregătite” – a scris Renato Usatîi într-o postare pe Facebook.

Moldovenii veniți la întâlnire nu au ezitat să spună ce-i doare și ce schimbări așteaptă să se mai producă. Unii au vorbit despre problema deșeurilor, a sistemelor de apă și canalizare, pentru care Renato Usatîi a spus că este nevoie de un plan național, elaborat de guvern și implementat în parteneriat cu primăriile.

Oamenii s-au mai plâns pe politicienii care s-au ținut doar de promisiuni și nu au făcut nimic. Unii au propus chiar introducerea unor pedepse pentru nerealizarea celor făgăduite, lucru pe care Renato Usatîi a spus că-l aprobă cu tărie. El a subliniat aici că mulți dintre candidații formațiunii sale sunt primari aflați la al doilea și chiar la al treilea mandat, ceea ce înseamnă că merge în Parlament cu persoane care se țin de cuvânt.

Uniii dintre cei veniți la întâlnire s-au plâns că deseori rămân cu problemele nerezolvate în ciuda unui număr mare de instituții și structuri. Renato Usatîi a spus că are o soluție și pentru această problemă. Spre exemplu, pentru selectarea conducerii ministerelor se va ține cont nu de părerea specialiștilor, dar de cea a oamenilor care se ciocnesc de situații concrete.

”Așa vom proceda în cazul domeniului agriculturii. Ministrul și secretarii de stat vor veni din rândul producătorilor, a celor care muncesc pe deal și știu care le sunt problemele. Tot asta o să se întâmple și cu celelalte ministere”, i-a asigurat Renato Usatîi pe oameni.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter