La prezidențiale, guvernarea pregătește acțiuni împotriva politicienilor, jurnaliștilor, bloggerilor: Documentele sunt pe masa Maiei Sandu

La alegerile prezidențiale, guvernarea pregătește acțiuni împotriva politicienilor, jurnaliștilor, bloggerilor, dar și blocarea rețelei de socializare TikTok și presiuni asupra canalelor Telegram care nu sunt controlate de partidul de guvernământ. Despre aceasta a declarat liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr!”

„Ceea ce-a făcut guvernarea în timpul alegerilor locale pentru a învinge, spre deosebire de ceea ce ne așteaptă la prezidențiale, e un fleac. Se pregătesc acțiuni contra politicienilor, contra jurnaliștilor, contra bloggerilor. Se pregătește inclusiv sistarea Tik-tok-ului, pe masa Maiei Sandu fiind și documente în acest sens. Se pregătesc acțiuni de presiuni și împotriva canalelor de Telegram care nu se supun PAS-ului”.


Potrivit politicianului de opoziție, „iată de atunci încolo guvernarea asta într-adevăr se va numi un adevărat regim”.

„La ce acțiuni pregătește guvernarea, singura diferență dintre Stalin și Maia Sandu este că Stalin măcar nu promitea aderarea la Uniunea Europeană. În rest nu-i nicio diferență”, a mai menționat Renato Usatîi.

Interviul integral:

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter