Rezultatele eforturilor lui Alexandr Petkov de consolidare a cooperării internaționale: TIKA ajută bălțenii

Agenția turcă de cooperare și coordonare (TIKA) a pus în aplicare un proiect de susținere a persoanelor vulnerabile din Bălți. Este rezultatul acțiunilor actualului primar de a consolida cooperarea internațională, fiind parte a înțelegerilor la care s-a ajuns anterior cu partenerii turci.

În februarie 2024, Alexandr Petkov a avut o întâlnire cu reprezentanții TIKA pentru a discuta proiecte comune pentru cetățenii municipiului. Miercuri, 27 martie, agenția TIKA, reprezentată de coordonatorul Tarik Mete, a transmis un important  lot de ajutoare umanitare pentru locuitorii nevoiași din Bălți.

Pachetele alimentare vor fi distribuite în conformitate cu listele de beneficiari întocmite de Primăria municipiului Bălți. Printre aceștia se numără persoane în vârstă și persoane singure, familii cu venituri mici și persoane cu dizabilități. Evenimentul caritabil a fost organizat de TIKA în contextul sărbătorilor Ramadan. La distribuirea ajutoarelor au participat și voluntarii care lucrează cu Primăria Bălți.

Primarul Aleksandr Petkov și-a exprimat recunoștința față de TIKA pentru sprijinul și asistența acordată locuitorilor din Bălți și a felicitat partenerii turci cu ocazia lunii sfinte a Ramadanului.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter