„Oamenii buni” le-au interzis angajaților Combinatului de Vinuri „Cricova” SA să participe la întâlnirea cu ex-directorul general al acestei companii, Denis Șova, care a muncit acolo mai mult de două decenii

Întâlnirea de joi a candidaților Partidului Nostru la funcția de consilieri la Chișinău și Cricova cu angajații Combinatului de Vinuri „Cricova” SA a fost  dată peste cap. Acest lucru s-a întâmplat din cauza că „oamenii buni” le-au interzis angajaților întreprinderii  să participe la întâlnirea cu fostul director general, actualul candidat al Partidului Nostru, Denis Șova.  La întâlnire au fost prezenți 15 persoane.

Despre aceasta a povestit Denis Șova, candidatul Partidului Nostru nr. 1 la funcția de consilier al Consiliului Municipal Chișinău, care a muncit la întreprindere timp de 21 de ani și a fost singurul director general al companiei ajuns în această funcție în urma unui concurs public.

El a spus că l-au sunat foști colegi și l-au anunțat despre asta: «Și ieri, și alaltăieri am primit sunete, uite o să fie așa situație. Dar am venit, nu am putut să nu vin. Combinatul de vin „Cricova” pentru mine nu este doar un simplu loc de muncă. Este o parte a sufletului meu, o bucată mare a inimii mele».

Potrivit lui Șova, lucrătorii Combinatului sunt intimidați și șantajați. Oamenii recunosc că le este frică să nu-și piardă locul de muncă: «Băieți, știu că sunteți intimidați, sunteți șantajați, vi se interzice nu doar să veniți la întâlniri cu mine și cu candidații Partidului Nostru, dar chiar să sunați și să comunicați, în pofida faptului că locuim pe străzi vecine,” a spus Șova.

El s-a adresat către conducerea Combinatului: „ Puterea se schimbă, dar oamenii și combinatul rămân!”

Denis Șova le-a cerut foștilor săi colegi, cu care a lucrat cot la cot  timp de mai bine de două decenii, să reziste la aceste provocări: „Vă rog să aveți răbdare, să aveți rezistență. Sunt sigur că în viitorul apropiat vom lucra împreună. Puterea e în adevăr, votați Partidul Nostru!”.

VIDEO

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter