Prezentarea candidaților Partidului Nostru pentru Consiliul Municipal Bălți!

„Pe 5 noiembrie veți vota nu pentru aceea cum va trăi Renato Usatîi. Veți vota pentru aceea cum veți trăi voi toți”.
Renato Usatîi

Renato Usatîi, 44 de ani

Studii superioare, absolvent  al Facultății de Limbi Străine a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

A activat în sectorul real al economiei în Republica Moldova și peste hotare. În perioada 2015-2021 a fost Primar al municipiului Bălți. Din 8 februarie 2015 este Președinte al Partidului politic „Partidul Nostru”.

„În lista candidaților pentru Consiliu eu, Renato Usatîi, sunt cap de listă. Prin urmare, voi avea o oportunitate directă de a lucra umăr la umăr cu viitorul primar, Alexandr Petkov. În oraș va fi ordine, dezvoltare și transparență. Nu am promis, ca și alte partide, fabrici petroliere. Sarcina mea din 2015 este să fac mult mai mult din banii pe care îi are orașul, pentru că nimeni nu va fura acești bani”.

Petkov Alexandr, 50 de ani

Istoric, politolog. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității de Stat din Moldova, Facultatății de Științe Politice.

A activat în calitate de consilier al președintelui Vladimir Voronin și a fost deputat de opoziție. Redactor-șef al agenției de presă de opoziție OMEGA.

Renato Usatîi este cap de listă a Partidului Nostru pentru Consiliul municipal Bălți. Acesta este organul puterii legislative din oraș.

„Mergem să construim. Pur și simplu nu aș fi acceptat un alt rol. Iar la Bălți nu poți construi decât cu Renato Usatîi.

Strategia noastră – Renato Usatîi și echipa sa iau decizii în Consiliul Municipal. Iar eu le îndeplinesc cu onestitate”.

***

Grițco Elena, 41 de ani

Studii superioare în drept; Master în Securitate și Apărare Națională; Master în Teologie; Master în Drept.

A activat în cadrul Ministerului Justiției în calitate de șef al Direcției Organizații Necomerciale, lector la Academia de Administrație Publică pe lângă Președintele Republicii Moldova.

Și-a dat demisia de la Ministerul Justiției, refuzând să execute un ordin ilegal de interzicere a înregistrării partidului lui Renato Usatîi.

Din 2015 până în prezent, este consilier în Consiliul Municipal Bălți.

„M-am născut și am crescut în Bălți. Este casa mea. Din 2015, împreună cu bălțenii, cu primarul Renato Usatîi și echipa Partidului Nostru, am obținut succese în dezvoltarea orașului. Avem multe proiecte și planuri pe care trebuie să le implementăm în Bălți.”

***

Negruța Lilia – pedagog, 41 ani

Studii superioare, absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine. A activat la Colegiul de Muzică și Pedagogie. (Stagiul – 20 ani).

A lucrat ca director adjunct la Liceul „V. Maiakovski” din Bălți. În prezent, este profesor la Liceul „Lucian Blaga” din Bălți.

„Iubesc foarte mult orașul Bălți. Și, la fel ca oricare dintre voi, îmi doresc o schimbare. Echipa Partidului Nostru este o echipă de profesioniști. Fiecare candidat pentru Consiliul Municipal a obținut succes într-un domeniu sau altul. Împreună putem schimba lucrurile în bine.”

***

Negara Marina, jurist, 40 ani

Studii superioare, absolventă a Facultății de Drept a Institutului Nistrean de Economie și Drept; Master în Relații Internaționale, Științe Politice și Administrație.

Este consilier în Consiliul Municipal Balti.

Sunt alături de Renato Usatîi practic din primele zile – am decis să-mi folosesc experiența pentru dezvoltarea și prosperitatea orașului nostru. Împreună cu tine vom continua să construim un viitor mai bun pentru Bălți. Cu eforturi comune  vom reuși!”.

***

Chetrari Marcel, jurist, 40 de ani

Studii superioare, absolvent al Universității de stat „Alecu Russo” din Bălți, al  Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași; Licențiat in Drept, Master in Drept, Master în Drept European.

În 2006-2016 este șef al secției juridice a Serviciului Vamal; în 2016 – șef Reprezentanță Bălți a Oficiului Avocatul Poporului; în 2016-2023 – Manager șef al DRA Draexlmaier Automotive.

„Ca jurist, măi voi concentra în primul rând asupra chestiunilor legate de legalitate și protejarea drepturilor cetățenilor. Am încredere că experiența mea va permite primăriei Bălți să revină la titlul de cea mai transparentă din țară.”

***

Revenco Valentin – jurist, 41 de ani

Studii superioare, absolvent al Facultății de Drept a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți. În prezent activează în calitate de evaluator daune  la compania de asigurări CA Astera Grup.

„Îmi doresc foarte mult ca, pe lângă instalația „Eu iubesc Bălți” din centrul orașului, să mai existe una – „Eu sunt mândru de Bălți”. Trebuie să schimbăm starea lucrurilor în oraș pentru binele copiilor noștri”.

***

Chirnoz Ruslan – Inginer mecanic nave, 50 ani.

Studii superioare: Universitatea Maritimă Națională din Odesa. Antreprenor, director al S.C. RUSIANIO S.R.L.

Problemele activității antreprenoriale nu îmi sunt străine, le cunosc din interior, și nu din auzite. A venit momentul pentru acțiuni decisive și schimbări mari. Scopul echipei noastre este de a face viața locuitorilor din Bălți mai bună.”

***

Șciupac Andrei – medic terapeut, 29 de ani

Studii superioare: absolvent al Universității de Stat de Educație Fizică și Sport (Chișinău), Universitatea „Dunarea de Jos” (Galați), Facultatea de Kinetoterapie.

Lucrează ca kineterapeut la Spitalul Clinic Bălți.

„Activez în secția reabilitare. Experienta medicala – 7 ani. Candidez la funcția de consilier municipal pentru îmbunătățirea asistenței medicale și rezolvarea problemelor cetățenilor.”

***

Smolearciuc Iana – pedagog, 33 de ani

Studii superioare, specialist în științe umanitare, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți. În prezent lucrează la întreprinderea municipală „Limba Noastră”.

Vreau transparență în activitatea primăriei și a Consiliului Municipal. Vreau ca bălțenii să nu aibă nicio îndoială că Primăria lucrează în folosul lor. Vreau ca locuitorii din Bălți să aibă încredere că drepturile lor sunt protejate și că ei trăiesc în siguranță.”

***

Balan Petru-Pavel – programator web, 22 ani

Inginer testare software, absolvent al Colegiului Tehnic Feroviar și al Academiei Skillbox.

Lucrează în domeniul programării, dezvoltare web  și logistică. Concomitent, studiază programarea și dezvoltarea Android, limbajul Python.

„Îmi place foarte mult să creez și să dezvolt tehnologii digitale. Merg la Consiliu pentru a implementa tehnologii moderne în Primărie și la întreprinderile municipale pentru a facilita și optimiza munca angajaților. Vreau să simplific din punct de vedere tehnic interacțiunea dintre bălțeni și autoritățile locale, astfel încât oamenilor să le fie mai lesne să ajungă la oficialii noștri.”

***

Șubernețchi Ivan – jurist, 46 de ani

Studii superioare, absolvent al Universității de Stat a Moldovei, al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți. Master în Drept Public.

În anii 2000-2002 a lucrat ca jurist la SA SovtransAvto Chișinău;

În 2002-2012 – șef oficiu teritorial Bălți al Inspectoratului Muncii;

Din 2012 și până în prezent este manager al subdiviziunii de producere la compania „Vinăria din Vale”.

Merg la Consiliu pentru că am în spate cea mai onestă și decentă echipă. Candidații Partidului Nostru nu doar că vor, ci și pot face multe lucruri frumoase pentru orașul nostru.”

***

Pleșca Eduard – jurist, 45 de ani

Studii superioare, Academia de Teologie. Licențiat în drept; Master în Teologie; Studii postuniversitare în domeniul securității și apărării naționale, Academia Militară „Alexandru cel Bun”; Master în securitate și apărare națională.

Din 2015 până în prezent, a activat în calitate de consilier în Consiliile orășenesc și raional Fălești. A fost jurist la Mitropolia Moldovei. De asemenea, a activat în calitate de jurist la Academia Ortodoxă. A deținut funcții de conducere în mai multe organizații necomerciale.

„Am fost opt ​​ani consilier raional la Fălești. Renato Usatîi mi-a propus să vin la Bălţi. Vom consolida partea juridică atât în ​​activitatea Primăriei, cât și în Consiliul Municipal.”

***

Calmațui Maxim – polițist, 35 de ani

Absolvent al Liceului de Cadeți, Academia de Poliție „Stefan cel Mare”. A lucrat ca inspector de sector, inspector în Poliția criminală în municipiul Bălți.

„Am lucrat mult timp în străinătate. Timp de aproximativ zece ani am fost departe de casă și familie în căutarea unor soluții pentru problemele existente. Nu am găsit o viață mai bună acolo și am decis să mă întorc acasă, fiind sigur că o viață mai bună îți poți crea și acasă. M-am alăturat Partidului Nostru pentru că îmi sunt aproape ideile și programele sale de dezvoltare a țării.”

***

Oleinic Victor – economist, 36 de ani

Studii superioare, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălti. Manager vânzări la SRL „Lux Proba Group”.

Este responbsabil de logistică în zona de nord a țării, distribuția de mărfuri dintr-o mare rețea internațională.

„Eu cred că orașul Bălți poate deveni mai bun. Să lucrăm împreună!”

***

Deleu Rodica – jurist, media-manager, 56 de ani

Studii superioare, absolventă a Facultății de Limbi Străine și a Facultății de Drept a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți. A activat în calitate de profesoară în școală, traducător la Inspectoratul de poliție și coordonator de proiecte.

Din 2000 până în prezent activează în domeniul media.

Renato Usatîi a fost primul primar din țară care a reușit să implice cetățenii în rezolvarea problemelor. Ca urmare a atitudinii sale față de administrarea orașului, Primăria Bălți a fost recunoscută de 4 ori drept cea mai transparentă din țară. Renato Usatîi se ține de cuvânt. Nu este susceptibil la corupție și luptă împotriva ei.”

***

Pașchetova Victoria – jurist, 32 de ani

Studii superioare, Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM), Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți. Jurist, administrator al S.R.L „GHEVI-LUX”.

„Vreau să fac cât mai multe pentru orașul nostru. Îmi place modul profesionist în care Partidul Nostru implementează inițiativele. Bălțiul are nevoie de specialiști din diferite domenii, acest lucru va permite orașului să se dezvolte eficient în toate direcțiile. Sunt sigură că pe 5 noiembrie veți face alegerea corectă.”

***

Vatamaniuc Alexandr – economist, 35 de ani

Studii superioare în domeniul financiar și bancar, absolvent a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți. În prezent este maistru în logistică la DRA Draexlmaier Automotive.

„Prin inițiativele și munca mea în Consiliu, vreau să demonstrez că Bălțiul nu este doar orașul meu natal, vreau să demonstrez că Bălțiul este viața mea.”

***

Stepanov Irina – profesoară, 47 de ani

Studii superioare, Facultatea de Limbi Străine, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Timp de 7 ani a lucrat ca profesoară de engleză la Gimnaziul nr. 9. În prezent, este operator-dispecer la întreprinderea municipală DRCD Bălți.

Au fost momente când pur și simplu nu m-am dus la vot pentru că aveam dubii. După ce am văzut cum orașul se schimbă spre bine sub conducerea Partidului Nostru, am decis să fac parte din echipă. Sunt încrezătoare că vom putea face multe pentru a îmbunătăți viețile bălțenilor.”

***

Luncașu Liuba – filolog, administrație publică, 41

Studii superioare: Universitatea de Stat „Alecu Russo din Bălți”.

A muncit în calitate de operator la Spitalul Municipal Bălți. În prezent asistent manager la DRA Draexlmaier Automotive.

Sub conducerea lui Renato Usatîi, orașul a făcut pași uriași înainte, dar există încă multă muncă pe care putem și trebuie să o facem pentru a îmbunătăți calitatea vieții tuturor locuitorilor. Mi-aș dori ca orașul meu să înceapă să se dezvolte și să se îmbunătățească și mai mult!”

***

Calatanciuc Leonid – fotograf, 73 de ani

A absolvit Colegiul Politehnic din Bălți și Academia de Comunicații din Odesa. Corespondent și cameraman  TV și radio „Moldova1”.

Director tehnic al studioului „Nord”.

Fotograf, membru al Uniunii Artiștilor Fotografi din Republica Moldova, membru al Federației Internaționale a Uniunii Creative „Arta Foto”, membru al Federației Internaționale de Artă Fotografică (AFIAP), câștigător al unei medalii de bronz la o expoziție din Budapesta, expoziții personale în Moldova, Ucraina, Belarus, România, Polonia, Ungaria și în alte țări. Participant la expoziții internaționale în 17 țări, 43 de saloane sub patronajul FIAP.

„Trăim într-un oraș minunat, dar probabil fiecare dintre noi visează că Bălțiul va deveni și mai bun. Putem face din acesta un loc în care fiecare locuitor se va simți confortabil și bine. Cred că împreună putem realiza multe.”

***

Batranac Alexei – inginer IT, 41 de ani

Absolvent al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Facultatea de Fizică și Matematică, profil Informatică.

A lucrat în calitatae de cameraman la Nord TV, director tehnic TV Bălți. În prezent director tehnic al NORD-News.

„Voi folosi toate cunoștințele și experiența mea pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor din Bălți.”

***

Stadnic Alexandr – economist, 33 de ani

Studii superioare, Institutul Baltic de Ecologie, Politică și Drept. A lucrat în calitate de vicedirector la Profi Max. Antreprenor. Consilier al Consiliului Municipal Bălți.

„Împreună cu echipa Partidului Nostru, vreau să continuăm ceea ce a început Renato Usatîi. Îmi doresc ca orașul meu să devină un loc în care visele despre dezvoltare și îmbunătățire devin realitate. Orașul are un potențial enorm. Pentru a implementa toate proiectele și planurile, trebuie să ne unim forțele și să acționăm împreună.”

***

Nelepenco Serghei-Nikita, 28 de ani

Studii superioare. Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport (Chișinău).

Specialist licențiat în domeniul securității, siguranței și supravegherii. Consultant juridic SRL Prima soft.

„Pentru mine Bălțiul este un oraș special. Nu doar un loc pe hartă. Acesta este orașul în care am crescut, orașul celor mai bune amintiri ale mele, unde locuiesc toți prietenii mei. Vom lucra cu tinerii, vom ajuta pe toți cei care au nevoie.”

***

Ceaicovscaia Galina – pensionară, 62 de ani

A absolvit Școala Tehnică Specială, operator de mașini de calcul. A activat timp de 10 ani la filiala din Bălți a întreprinderii „Moldselhoztehnica” și timp de 25 de ani la întreprinderea SA „Incomlac”. Actual consilier municipal.

„Partidul nostru din Bălți a lucrat întotdeauna nu în interesul personal, ci în interesul cetățenilor, făcând tot posibilul pentru a rezolva cât mai multe probleme. De aceea am stat mereu aproape de Renato Usatîi. Să facem din orașul nostru un loc de care să fim mândri!”.

***

Gîsca Anastasia – manager, profesor, 29 de ani

Studii superioare: Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți. Profesor de limbă germană la liceul „A. Pușkin”.

Vreau să întorc încrederea locuitorilor Bălțiului că Primăria poate interacționa activ cu orășenii și poate face tot posibilul pentru a îmbunătăți situația din oraș. Îmi doresc transparență în activitățile administrației locale și ale Consiliului Municipal.”

***

Ceban Eugeniu – administrator, 36 de ani

Studii superioare, Universitatea Europeană din Moldova, Universitatea Pedagogică de Stat „Alecu Russo” din Bălți. Master în management și relații publice.

Manager al Salonului de telefonie mobilă, La Cremme.

Îmi doresc foarte mult ca Bălțiul să devină un centru de atracție pentru întreaga Moldovă. Pentru a face acest lucru, este necesară finalizarea proiectelor începute de Renato Usatîi în oraș și lansarea noilor proiecte. Sunt sigur că vom reuși.”

***

Popa Alina – economist, 35 de ani

Studii superioare în economie, afaceri și administrație, absolventă a Colegiului de Medicină din Bălți și a Institutului Nistrean de Economie și Drept.

A lucrat ca specialist principal in cadrul Departamentului de Proprietate Municipala și Relații Funciare a Primăriei Bălți. În prezent, este administrator la SRL Mildar-Family.

„Soțul meu este candidatul Partidului Nostru din Elizaveta. Acest lucru este simbolic pentru mine, deoarece Bălți și Elizaveta au multe în comun: aproape toți locuitorii satului lucrează ori studiază în Bălți. Împreună putem rezolva multe probleme. Și o vom face.”

***

Mahu Olesea – specialist în turism, 42 de ani

În prezent lucrează în calitate de director la Agenția de Turism SRL „Meteor Travel”.

„Cunosc problemele locale și vreau să particip la rezolvarea lor. Știu cum să o fac.

Toată lumea ar trebui să aducă beneficii orașului, de aceea fac parte din echipa Partidului Nostru.”

***

Grabciuc Alexandr – sportiv, elev, 18 ani

Învață la liceul teoretic „M. Gorki”. Câștigător al competițiilor orășenești și republicane la kickboxing.

Problemele tineretului ar trebui să fie tratate de tineri. Vreau să fiu vocea tinerilor în Consiliul Municipal. Îmi doresc ca tinerii să rămână în Bălți și să nu plece în străinătate. Sunt încrezător că echipa Partidului Nostru va readuce viața în Bălți, tinerii vor avea perspective aici.”

***

Balchivschi Serghei – economist, 39 de ani

Studii superioare în afaceri și administrație, Univerasitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți. În prezent administrează cu succes o companie privată.

Echipa Partidului Nostru merge la alegeri cu un program serios și detaliat, o strategie de dezvoltare a Bălțiului.  Este un program pentru a propulsa orașul. Cred că lucrând împreună putem face o schimbare reală.”

***

Maximenco Ana – studentă, 21 de ani

Studiază la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Facultatea Economie. În același timp lucrează ca contabil la II „BEREZOV VASILI”.

Cu sprijinul și participarea activă a oamenilor din Bălți, vom putea obține rezultate minunate. Să facem orașul nostru mai bun împreună!”

***

Chiriac Mihaela – jurist, 28 de ani

Licențiată în Drept, Master în Drept. Activitatea profesională: inspector șef al Judecătoriei Bălti, secretar al Consiliului raional Fălești, consilier juridic al ÎM DRCD Bălți.

„Cu toții ne iubim orașul natal și vrem să-l vedem prosper. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, sunt necesare eforturile fiecăruia dintre noi.”

***

Curuci Iulia – economist, 38 de ani

Studii superioare în afaceri și administrație. Activitatea profesionala: contabil la SRL CEOSCAN-GLOBAL .

Nu putem rămâne în trecut când viitorul ne oferă atât de multe oportunități. Orașul are nevoie de schimbare și cred că împreună îl putem schimba în bine.”

***

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter