(VIDEO) Bogatico – către oponenți: A amenința o femeie este ultimul lucru. Oricum vom câștiga, pentru că Puterea e în Adevăr!

La Râșcani, reprezentanții puterii îi amenință pe candidații Partidului Nostru pentru Consiliul Orășenesc și Consiliul Raional cu demiterea din funcții. Despre aceasta a comunicat candidatul Partidului Nostru la funcția de primar și actualul edil al orașului Rîșcani, Victor Bogatico. El a menționat că cele 10 zile rămase de campanie electorală vor fi cele mai intense, atacurile la adresa candidaților Partidului Nostru au devenit mai frecvente și chiar există amenințări, în primul rând la adresa femeilor.

„Acum se va revărsa toată murdăria, acum eu și echipa mea vom fi acuzați de toate relele imaginabile și inimaginabile. Acest lucru a început deja. De câteva zile, reprezentanții Partidului Socialiștilor – Mizdrenco și Secrieru – amenință  candidatele la funcția de consilier în consiliile orășenesc și raional. Să știți că amenințarea unei femei este ultimul lucru!”, a spus Bogatico, adresându-se oponenților săi politici.

El le-a cerut membrilor echipei sale să nu cedeze provocărilor și intimidărilor, subliniind că adevărul aparține Partidului Nostru și de aceea va învinge.

„Cum poate o persoană puternică să sune și să-i spună unui candidat că, dacă este cu mine, va fi concediat de la serviciu?! Nu sunteți o echipă de oameni puternici, sunteți o echipă de oameni slabi. Puterea pur și simplu dispare de sub picioarele voastre, înțelegeți că pierdeți și de aceea întreprindeți aceste lucruri. Dar Puterea e în Adevăr! Vom câștiga oricum!” a conchis Victor Bogatico.

Anterior, candidatul la funcția de primar al orașului Rîșcani din partea Partidului Nostru, Victor Bogatico, a dat asigurări că echipa sa va desfășura o campanie electorală decentă și corectă, în ciuda obstacolelor și acțiunilor provocatoare ale adversarilor.

„Înțelegem că adversarii își vor folosi toate forțele pentru a ne discredita și a arunca cu noroi în noi, dar vom promova o campanie electorală demnă și nu vom ceda provocărilor lor, pentru că suntem de partea  adevărului și avem rezultate concrete de care ne mândrim”, a spus Bogatico.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter