Premieră: Echipa Partidului Nostru pentru Consiliul orășenesc Fălești a elaborat Harta responsabilității consilierilor

Echipa Partidului Nostru pentru Consiliul orășenesc Fălești, împreună cu candidatul pentru funcția de primar, Alexandr Severin, a elaborat Harta responsabilității consilierilor. Potrivit documentului, fiecare candidat al Partidului Nostru va fi responsabil de un sector aparte al orașului Fălești. El va sintetiza toate propunerile venite de la orășeni pentru a le înainta spre executare în viitorul Consiliu și la Primărie.   

„Este o premieră pentru orașele din Republica Moldova. Harta cuprinde toate sectoarele din Fălești. Fiecare consilier este repartizat acolo unde își are viza de reședință. Respectiv, va fi responsabil de străzi, blocuri și teritorii adiacente, va fi aproape de locuitori și de necesitățile lor”, a anunțat Alexandr Severin.    

El a remarcat că în mandatul precedent de primar a demonstrat că, împreună cu echipa din Consiliul orășenesc, se poate de făcut multe lucruri frumoase. Un primar poate rezolva eficient problemele cetățenilor doar având majoritatea în Consiliul local și susținerea consilierilor. Astfel, candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar a îndemnat alegătorii ca, oferindu-i vot de încredere lui, să îi susțină și echipa de consilieri.

„Este timpul să ne unim forțele și să ieșim masiv la vot pe 5 noiembrie. Am încredere în dumneavoastră, stimați locuitori ai orașului Fălești. Sunt sigur că vom obține o victorie frumoasă. Eu am un vis – ca fiecare dintre noi să spună: Eu vreau să trăiesc în orașul Fălești! Dacă votăm echipa Partidului Nostru, cu siguranță visul nostru comun va putea fi realizat!”, a spus Severin.

Candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al orașului Fălești, Alexandr Severin, este numărul 7 în buletinul de vot pentru alegerile locale din 5 noiembrie.

Și lista candidaților pentru funcția de consilieri din partea Partidului Nostru, de asemenea, va fi pe poziția 7 în buletinul de vot.  

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter