Partidul Nostru și-a prezentat echipa pentru Consiliul Municipal Bălți: „Vom face orașul demn de titlul de a doua capitală!”

Partidul Nostru și-a prezentat astăzi candidații pentru Consiliul Municipal Bălți. Liderul partidului Renato Usatîi este cap de listă, iar candidatul pentru funcția de primar Alexandr Petkov este pe locul doi. Reprezentanții echipei sunt oameni de diferite profesii, vârste, naționalități, care sunt uniți de scopul comun de a face Bălțiul demn de titlul de a doua capitală și de a întoarce bălțenilor mândria pentru orașul lor natal.

„Sarcina mea, ca președinte al partidului și ca persoană care a avut și va avea întotdeauna o atitudine specială față de orașul Bălți, este ca oameni de diferite profesii să reprezinte toate direcțiile de dezvoltare ale orașului nostru. Atunci Consiliul Municipal va fi funcțional, iar sistemul va lucra la fel de bine cum a funcționat în 2015-2021. Fiecare dintre colegii noștri de pe lista Consiliului Municipal este un profesionist în domeniul său. Unii au o experiență  foarte mare,  alții – mai puțină. Dar toți vor să demonstreze în practică ce se poate face pentru Bălți din ceea ce s-a făcut când am fost eu primar, și chiar mai mult”, a spus Renato Usatîi.

El a reamintit că a decis să fie cap de listă pentru Consiliul Municipal și să fie înaintat un alt candidat la funcția de primar, pentru a evita alegeri anticipate pentru primarul municipiului Bălți după alegerile prezidențiale și parlamentare, care urmează să aibă loc în următorii doi ani.

„În urma consultărilor cu bălănii, am decis să merg cap de listă pentru Consiliul Municipal, iar candidatul la funcția de primar să îl propunem pe Alexandr Petkov. Voi lucra ca consilier până când cetățenii vor decide să mă aleagă într-o altă funcție în stat, iar Alexandr Petkov se va ocupa exclusiv de oraș. Umăr la umăr, împreună cu echipa din Consiliul Municipal și viitorul primar, vom întări tot ce am făcut sub conducerea mea începând cu 2015”, a spus Renato Usatîi.

El a prezentat fiecare candidat în parte, spunând că imediat după prezentare vor începe consultări în fiecare sector din oraș pentru ca cetățenii să se convingă vadă personal de profesionalismul lor. Adresându-se locuitorilor municipiului Bălți, Renato Usatîi le-a chemat pe 5 noiembrie să facă o alegere în cunoștință de cauză.

„Întotdeauna am respectat alegerea voastră și voi continua să o respect. Votați pe 5 noiembrie nu pentru cum va trăi Renato Usatîi. Votați cum veți trăi toți”, a conchis el.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter