La Bălți a început o etapă importantă a campaniei electorale a Partidului Nostru

Astăzi, la Bălți, a început o etapă importantă a campaniei electorale a Partidului Nostru. Bălțenii  sunt invitați să comunice direct cu candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Petkov, și cu toți candidații la funcția de consilier municipal în punctele de agitație din întreg orașul!

Corturile de agitație ale Partidului Nostru vor fi deschise în fiecare zi pe toată durata campaniei electorale. Aici, locuitorii Bălțiului își pot împărtăși preocupările lor, propunerile și ideile pentru oraș, să discute împreună cu echipa Partidului Nostru obiectivele comune și planurile pentru viitor.

După cum a menționat candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Petkov, printre primele lucruri pe care le vor face este să pună capăt corupției.

„Toată viața mea am luptat împotriva funcționarilor corupți și urăsc hoții. Nu vom permite să fie furat niciun ban de la orășeni! Ne dorim ca bălțenii să fie respectați, în primul rând, de guvernarea centrală.  Bălțiul va deveni a doua capitală a Moldovei!”, a spus Petkov.

El a anunţat că echipa Partidului Nostru a elaborat deja un plan de modernizare a municipiului Bălţi. Primele sarcini sunt finalizarea construcției capitale a străzii Kiev, construcția străzii Ștefan cel Mare de la Brigada de Infanterie Motorizată până la ieșirea spre Răuțel, proiecte de construcție capitală în zona „BAM”, rezolvarea problemei transportului public pentru suburbii.

„Echipa Partidului Nostru s-a angajat să obțină victoria atât la alegerile Primarului mun. Bălți, cât și la alegerile în Consiliul Municipal pentru a crea un oraș de care toți bălțenii să fie mândri! Mergem înainte! E timpul pentru un oras nou!”, a spus candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Petkov.Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter