Petkov: Orașul Bălți nu trebuie să se transforme într-un sat cu gospodărie comunală

Oamenii din Bălți au nevoie de un salt. Acesta este singurul mod de a restabili încrederea cetățenilor în viitor și de a atrage investiții serioase în Bălți. Declarația a fost făcută de candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți din partea Partidului Nostru, Alexandr Petkov.

Acesta a notat, pe pagina sa personală de pe Facebook, că și-a început ziua de muncă cu o întâlnire cu bălțenii la fostul Combinat de produse alimentare, unde a vorbit despre planurile sale pentru funcția de primar și despre echipa de candidați în Consiliul Municipal. Amintim că lista pentru Consiliul Bălți este condusă de Renato Usatîi.

„Astăzi trebuie să ne întoarcem în acel viitor pe care am început să-l construim în 2015 cu Renato Usatîi. Bălțiul nu trebuie să se transforme într-un sat cu gospodărie comunală. Trebuie să reluăm dezvoltarea lui!”, a spus candidatul la funcția de primar.

Petkov a subliniat că oamenii sunt de acord că principala prioritate a Partidului Nostru este lupta împotriva corupției, ceea ce va permite o resetare totală în oraș.

„Lupta împotriva corupției ne va permite, în special, să începem instalarea de iluminat stradal de înaltă calitate, construcția capitală a drumurilor, trotuarelor și curților. Finalizarea construcției str. Kiev și a porțiunii de drum de la Răuțel până la unitatea militară – sunt doar o parte din planurile noastre ambițioase pentru viitorul imediat.

Bălțenii au fost de acord cu propunerea de a lăsa la o parte discursurile politice și, mai cu seamă, cele geopolitice, și de a se concentra pe rezolvarea problemelor urbane. În timp ce suntem atrași de aceste dispute, prosperitatea trece pe lângă Bălți. Bălțenii au meritat o altă soartă!

Să mergem înainte…” a conchis candidatul la funcția de primar.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter