Petkov: Usatîi – în Consiliul Municipal, eu – la primărie. Orașul Bălți are nevoie de un salt în dezvoltare

Dezvoltarea blocată la Bălți trebuie să fie reluată. Orașul are nevoie de un salt, așa va trebui să facem totul deodată. Practica peticirii găurilor în beton nu produce rezultate. Schimbările începute datorită lui Renato Usatîi vor continua. Vom lucra împreună: Renato Usatîi – în Consiliul Municipal, care controlează toate întreprinderile municipale, iar eu – la primărie. Despre aceasta a anunțat candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al orașului Bălți, Alexander Petkov.

El a subliniat că echipa Partidului Nostru din Bălți are la cine să apeleze, inclusiv pentru asistență financiară. Candidatul pentru primărie este încrezător că atunci când în administrație va ajunge o echipă de oameni onești, asistența nu se va lăsa așteptată.

„Imediat după alegeri, trebuie să facem estimări, să decidem asupra bugetului necesar și să identificăm surse de finanțare. Vom căuta bani nu doar la Chișinău, ci și în străinătate.

Cheltuielile vor fi mari. Și va trebui să depunem eforturi serioase.

Nu mi-e frică de asta. În spatele meu este o echipă puternică și ambițioasă a Partidului Nostru din Bălți. Avem suficientă experiență, cunoștințe și înțelegere că renovările majore în Bălți necesită investiții de capital, sprijin capital și control capital.

Trebuie de discutat cu parteneri externi, cu parteneri foarte serioși, pentru că vor  fi costuri mari.

În primul rând, trebuie să ne asigurăm că locuitorii din Bălți au unde să-și valorifice potențialul. Trebuie să readucem viața în acest oraș. Trebuie să readucem speranța bălțenilor. Noi putem face asta”.

Petkov a subliniat că există multe locuri în oraș care pot și ar trebui să devină un centru de atracție.

„Există locuri interesante pentru turiști și pelerini. Mă refer în special la vechiul cimitir evreiesc, care trebuie amenajat. Iar orașul ar trebui să ajute la refacerea acestor spații. Avem cu cine discuta despre acest subiect”, a spus Petkov.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter