Vrej Martirosian cu echipa Partidului Nostru Florești s-au lansat în campania electorală

Vrej Martirosian cu echipa Partidului Nostru din Florești s-au lansat astăzi oficial în cursa electorală. Martirosian are 27 de ani și este președintele Organizației de Tineret a Partidului Nostru. El candidează pentru funcția de primar al orașului său natal Florești.

„În fața voastră este un candidat tânăr și care nu și-a întors pălăria spre alte partide indiferent de dificultăți pe care le-am avut fiind în opoziție extraparlamentară. Ca și toți tinerii am fost plecat pentru o viață mai bună, iar când am revenit acasă am văzut că orașul degradează. Asta m-a făcut să mă lansez în campania electorală pentru a-l scoate din degradare și a-l dezvolta, în calitate de primar!”, a spus Martirosian în fața floreștenilor.

Vrej Martirosian și echipa sa au fost încurajați de actualii primari ai orașelor, aleși de mai multe ori din partea Partidului Nostru.

Stela Onuțu, primar al orașului Glodeni: „Opt ani de zile de când sunt primar nu au fost simpli, dar au fost frumoși.Atunci când ai votul oamenilor nu ai niciun drept moral să dai înapoi! Felicit echipa Partidului Nostru de la Florești pentru îndrăzneală și le doresc succes!”

Alexandr Severin, primarul orașului Fălești: „Florești merită o schimbare la față, în infrastructura drumurilor și a parcurilor, în iluminatul public și în multe alte lucruri pe care le văd lăsate. Cu Vrej Martirosian această schimbare poate fi realizată! Așa cum am devenit eu cândva cel mai tânăr primar, așa vreau să  transmit acest titlu acum lui Vrej”.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a adresat floreștenilor felicitări cu ocazia sărbătorii Hramului Orașului pe care o vor marca sâmbătă. Iar cel mai important mesaj transmis a fost să nu creadă promisiunilor deșarte în campania electorală, dar să judece după calitatea oamenilor din echipe.

„Cu cât mai frumos vă vorbeau politicienii în toți anii, cu atât mai mult vă mințeau și vă furau. Iar noi cu echipa noastră de oameni onești în scurt timp vom arăta rezultate concrete și în Florești și în toată țara, așa cum am arătat în orașele conduse de primarii Partidului Nostru. Cu noi, guvernarea nu-și va mai permite să facă ce vrea din orașele și satele noastre! Echipele din Florești și din celelalte localități vor avea tot sprijinul nostru și al meu personal”, a declarat Renato Usatîi.

Tot astăzi, Partidul Nostru a prezentat și candidații pentru funcția de primari ai comunelor și satelor din raionul Florești: Cristian Patrașco din Gura Camencii, Adrian Moraru din Prodănești, Victor Covalenco din Băhrinești, Svetlana Dolgoșeeva din Alexeevca și Elvira Carauș din Trifănești. De asemenea, a fost prezentată, echipa de candidați pentru Consiliul Orășenesc și Consiliul Raional Florești.

Președintele Partidului Nostru a mulțumit candidaților la funcția de primari de sate, de consilieri locali, orășenești și raionali că au avut tăria de caracter să candideze în pofida presiunilor și intimidărilor oponenților politici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter