Petkov a mulțumit întreprinderilor și sponsorilor pentru sprijinul financiar în organizarea sărbătorilor de Anul Nou la Bălți

Primarul orașului Bălți, Alexandr Petkov, a mulțumit tuturor întreprinderilor și sponsorilor din Bălți, datorită sprijinului financiar al cărora a fost posibilă organizarea festivităților de Anul Nou în piața centrală a orașului.

„Vreau să mulțumesc încă odată tuturor sponsorilor care au făcut posibilă desfășurarea festivalului în piața centrală din Bălți. Acest lucru a fost posibil datorită sprijinului financiar al lui Renato Usatîi. Datorită acestui sprijin, avem o bună iluminare în piața centrală. Orașul s-a schimbat. Mii de oameni în fiecare seară fac cu bucurie poze lângă bradul de Crăciun, lângă instalații. Este cu adevărat frumos”, a spus Alexandr Petkov în mesajul său video.

Primarul a dat citire listei întregi de sponsori, mulțumind pentru fiecare leu donat orașului, indiferent de suma ajutorului:

„Încă odată mulțumesc din tot sufletul pentru fiecare bănuț care a fost donat pentru bălțeni. Nu l-ați donat pentru Primărie, nu l-ați donat pentru primar. Ați donat pentru bălțeni ca ei să se poată bucura de magia sărbătorilor, să se distreze, să se întâlnească în centrul Bălțiului și să arate întregii lumi cât e de frumos la Bălți!”.  
Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter