Renato Usatîi: Dacă CEC nu va înregistra Grupul de inițiativă, la Parlament vor veni toți cei 100 de mii de oameni care vor semna pentru referendumul cu privire la alegerile anticipate

Comisia Electorală Centrală ar intenționa să nu înregistreze Grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în susținerea referendumului privind alegerile parlamentare anticipate. Dacă acest lucru se va întâmpla, vor veni la Parlament toți cei 100 de mii de oameni care vor semna pentru desfășurarea plebiscitului, a declarat președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Potrivit lui Usatîi, guvernarea PAS este nocivă pentru țară și, dacă o mai lăsăm încă un an și ceva la guvernare, nu vom mai avea ce salva în țara noastră.

„Văzând viteza cu care se distruge țara în cei aproape trei ani de când sunt la putere și aduc țara la faliment în toate direcțiile până la o stare de paralizie totală, înțelegem că nu-i mai putem lăsa. Pentru că nu vom mai avea ce salva în țara noastră”, a menționat politicianul la emisiunea „Puterea  e în Adevăr!”.

Amintim că liderul Partidului Nostru Renato Usatîi și Elena Grițco, membru al Consiliului și al Biroului Partidului Nostru, au depus la CEC pe 26 martie, în conformitate cu legislația,  actele pentru înregistrarea Grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în susținerea referendumului republican consultativ privind alegerile parlamentare anticipate.

„Înregistrarea ne va permite să mergem în toată țara să colectăm semnăturile cetățenilor. Sperăm să nu avem piedici sau tergiversări din partea guvernării. Temeiuri pentru ca grupul să nu fie înregistrat nu sunt!”, a declarat în context Renato Usatîi.

Interviul integral:

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter