Renato Usatîi: Gheorghe Cavcaliuc nu a fost reţinut. Este vorba despre o înscenare

Renato Usatîi, liderul Blocului electoral „RENATO USATÎI”, a declarat că Gheorghe Cavcaliuc, nu a fost reţinut la Moscova, aşa cum au anunţat reprezentaţii PACE.

Renato Usatîi a confirmat că Gheorghe Cavcaliuc se află la Moscova, însă, potrivit lui, acela și-a înscenat acolo reţinerea, pentru a camufla întrevederile pe care le are în aceste zile, la Moscova, cu anumite persoane de la care ar urma să primească instrucţiuni privind organizarea unor provocări, în contextul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie. Mai mult, Usatîi susţine că discursurile şi pancartele celor din PACE, din timpul protestelor de la sediul Preşedinţiei, Partidului Socialiştilor şi Partidului Nostru, în care s-a cerut eliberarea lui Cavcaliuc, au fost scrise cu o zi înainte de Gheorghe Cavcaliuc să zboare la Moscova.

Usatîi a menţionat că scopul lui Cavcaliuc în campania electorală este de a rupe din voturile partidelor proeuropene, pentru a-l ajuta în aşa fel pe Igor Dodon. Într-un live pe rețelele de socializare, el a comentat protestele organizate de PACE la Ambasada Rusiei în Moldova, CEC, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, dar și la sediul prtidului său și a lui Dodon, despre care activiștii PACE spun că stau în spatele celor întâmplate lui Cavcaliuc, pentru că ar fi panicați de popularitatea în creștere a acestuia.

Transmis pe Facebook, evenimentul a adunat o mulțime de comentarii denigratoare la adresa lui Renato Usatîi. Toate profilurile accesate de el s-au dovedit a fi false. Cele mai multe dintre persoane proveneau din Ucraina, iar paginile lor aveau un conținut aproape identic. Ceea ce a atras însă atenție este prezența peste tot a rețetei unei salate armenești cu vinete.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter