Renato Usatîi, la Soroca: ”Vom oferi cetățenilor un orizont de țară nouă”

Liderul Blocului electoral ”RENATO USATÎI” le-a spus sorocenilor, la o întâlnire în centrul raional, că știe ce are de făcut în Parlament, acolo unde va munci pentru a le oferi tuturor cetățenilor un orizont de țară nouă.

El le-a vorbit oamenilor despre planurile sale de stârpire a corupției, prin lichidarea CNA și reorganizarea SIS, cu crearea unei noi instituții, în care să activeze specialiști puțini, dar calificați și integri, capabili să captureze hoții oriunde s-ar ascunde. De asemenea, el i-a asigurat că va depune tot efortul pentru a uni societatea, pentru că, ”până acum, cei care voiau să ne fure porneau discuțiile despre limbă și cât timp oamenii se certau, Calea Ferată era împărțită în patru. Corupția nu are naționalitate. Prin urmare și acțiunile noastre pentru stârpirea ei din rădăcini vor fi puternice”, a declarat el.

La întâlnirea de la Soroca, Renato Usatîi a trecut în revistă prevederile planului de modernizare al țării, care este una dintre prioritățile programului său electoral. Politicianul a răspuns la mai multe întrebări, prezentându-le oamenilor proiectele elaborate de echipa formațiunii pe care o conduce și efectele pe care implementarea acestor proiecte o va avea asupra vieții cetățenilor. Sorocenii l-au încurajat să își ducă la bun sfârșit inițiativele, fiind încrezători în faptul că își va respecta promisiunile, așa cum a făcut-o în capitala de nord, în calitate de primar de Bălți.

Relansarea și orientarea economiei spre cerințele piețelor moderne, reabilitarea sistemului de învățământ profesional, care ar asigura întreprinderile cu specialiști, construcția unui sistem principial nou de sănătate publică, bazat pe 3 centre sanitare zonale – centru, sud și nord, după modelul german, plafonarea pensiilor maxime și majorarea celor minime, anularea imunității parlamentare, reglementarea pieței de microîmprumuturi și multe alte proiecte prezentate de Usatîi au stârnit interes și susținere în rândul oamenilor veniți la întâlnire cu el. Sorocenii l-au încurajat să rămână la fel de bătăios și direct în declarații și acțiuni, spunându-i că azi anume de așa politicieni are nevoie Moldova.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter