Семь миллионов из Фонда Усатого передали на баланс примэрии Бельц

Consilierii municipali din Bălți au prezentat la ultima ședință un raport privind contribuțiile la buget din donații.

 

Este vorba despre fundația lui Renato Usatîi, care a contribuit în anii 2015-2016 cu peste 7 milioane de lei la bugetul Primăriei.

Astfel, în Primărie a fost instalată tehnică de calcul (în valoare de 195 mii lei) și au fost publicate 1000 de exemplare ale cărții “Municipiul Bălți”, care sunt acordate invitaților sub formă de suvenir (198 mii lei). Au mai fost cumpărate trei vehicule pentru salubrizarea orașului (două în valoare totală de 920 de mii de lei, iar alta de 214 mii de lei).

Anterior, au fust cumpărate alte vehicule pentru salubrizarea orașului în valoare de 3 milioane de lei, iar pentru amenajarea orașului de sărbătorile de iarnă au fost alocate 1,5 milioane de lei.

Totodată au fost amenajate 10 locuri de joacă pentru copii, care au costat în total 890 de mii de lei. 42 de mii de lei au costat călătoriile gratuite în transportul public în nopțile de Anul Nou din 2015 și 2016, iar pentru uniformele noi ale polițiștilor au fost alocați 291 de mii de lei.

Printre alte sponsorizări, cea mai mare este cea de 15 mii de lei, acordată „Bălți-Gaz” pentru întreținerea Focului Veșnic.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter