Usatîi, despre Cavcaliuc: Slugoiul lui Plahotniuc va avea sub 0,5% la alegeri; E o „torpedă” a lui Dodon în acest scrutin

După ce liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a calificat dezvăluirile făcute la Jurnal TV de către Andrei Baștovoi drept „o comandă” și un atac pus la cale de Renato Usatîi, liderul Blocul electoral “RENATO USATÎI” a venit cu o replică.

„Toate mizeriile pe care le-au făcut și pe care le vor face săptămâna viitoare au un singur scop. El și mai mulți slugoi de pe timpul lui Plahotniuc și care acum stau ok pentru că MAI este condus de omul lui Dodon nu fac campanie pentru a accede în viitorul Parlament”, a declarat Usatâi.

„Ei n-o să aibă nici 0,5%, dar participă ca să fie „torpedele” lui Dodon și să ne atace pe noi și pe cei din PAS. Ei înțeleg că Dodon n-o să mai controleze Ministerul de Interne și alte servicii speciale. Ei au nevoie de motivare la Interpol când toți vor fi cercetați penal că sunt pe lista unui partid politic și că sunt anunțați în căutare din motive politice, că sunt persecutați politic și nu din cauza crimelor pe care le-au comis”, a adăugat liderul Blocului „Renato Usatâi”.

Precizăm că la „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV, fostul deputat în primul Parlament, Andrei Baștovoi, a prezentat o înregistrare audio a unei discuții dintre Gheorghe Cavcaliuc și Ghenadii Ciugureanu, despre lichidarea peste hotarele țării a lui Vladimir Mișcoi, Anatol Stati și Gabriel Stati.

Înregistrarea audio ar fi fost făcută în luna august 2011, când Andrei Baștovoi și feciorul său Valentin erau deținuți în penitenciarul nr 13. Dosarul pornit pe numele lui Baștovoi pentru așa zisa comandă de lichidare fizică a celor trei persoane a fost deschis în baza principalului martor Vladimir Mișcoi. La Jurnal TV, Baștovoi a declarat că Gheorghe Cavcaliuc și procurorul Lilian Cociu „au cusut cu ață albă acest dosar de o mie și ceva de pagini”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter