Partidul Nostru va face tot posibilul pentru ca alegerile în turul doi la Bălți să fie corecte

Spre deosebire de guvernare, Partidul Nostru este pregătit pentru al doilea tur de scrutin în municipiul Bălți și va face tot posibilul pentru ca alegerile să se desfășoare corect. Declarația a fost făcută de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care a mulțumit bălțenilor și tuturor cetățenilor care au susținut candidații Partidului Nostru în primul tur.

El a spus că, judecând după primul tur, nu doar la Bălți, ci în toată țara, autoritățile nu au fost pregătite să organizeze și să desfășoare alegeri. Faptul că candidatul necunoscut al lui Șor a ajuns în turul doi a fost rezultatul a ceea că unii au primit bani, iar alții și-au dat votul împotriva guvernării.

Usatîi a dat asigurări că în turul doi, Partidul Nostru va monitoriza corectitudinea alegerilor și nu va permite manipulări cu sentimentele cetățenilor. Primarii, consilierii, susținătorii partidului din toate colțurile țării vor urmări să fie ordine. Vom face tot posibilul pentru ca alegerile să se desfășoare corect – astfel încât nimeni să nu încerce să joace pe seama sărăciei oamenilor, a sentimentelor lor și să nu încerce să le cumpere voturile, a menționat Renato Usatîi.

El a mai spus că Partidul Nostru nu intenționează să ceară sprijin candidaților care nu au ajuns în turul doi, deoarece voturile nu se transmit și nu se vând. Locuitorii municipiului Bălți și toți cetățenii vor decide singuri cine va conduce orașul sau satul lor în următorii patru ani, a conchis Renato Usatîi.

Amintim că Alexandr Petkov, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți, a devenit câștigător în primul tur al alegerilor, obținând 22,69% din voturi.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter