Alexandr Petkov: 9 mai este cu adevărat o sărbătoare a poporului. La Bălți, așa a fost și așa va fi întotdeauna!

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, și consilierii municipali din partea Partidului Nostru au participat la sărbătorirea Zilei Victoriei. Evenimentul a adunat mii de cetățeni din Bălți, iar veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei au fost participanți de onoare. În discursul său de felicitare, Alexandr Petkov a subliniat că acțiunea de astăzi este un indicator al faptului că 9 mai este cu adevărat o sărbătoare a poporului:

„79 de ani ne despart de ziua care a adus pacea pe continentul european. Soldatul sovietic a eliberat întreaga Europă de fascism, iar astăzi, marșul nostru solemn este un indicator al faptului că 9 mai este cu adevărat o sărbătoare a poporului. La Bălți, așa a fost și așa va fi întotdeauna!”.

Petkov a mai spus că sărbătoarea de 9 mai arată cât de important este să prețuim pacea și cerul senin deasupra capului.

Veteranii din Bălți și-au împărtășit amintirile din anii războiului cu participanții la miting.

Mitingul s-a încheiat cu depuneri de flori și cu un minut de reculegere în memoria eroilor căzuți în lupta împotriva fascismului.

Festivitățile au fost transmise în direct pe pagina oficială a Primăriei Bălți.

În seara zilei de 9 mai, primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, și întreaga echipă a Partidului Nostru au organizat o acțiune la Memorialul Gloriei Militare pentru a comemora fiecare dintre cele 1418 zile ale Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter